Hanne Sørvaag: Jeg spiller bevisst på sex. «The Voice» mentoren, låtskriveren og artisten, innrømmer det uten å blunke. Ei fantastisk dame, med blå øyne, et fantastisk smil og utrolig sjarm. Selvsagt spiller hun på det hun har mye av.

Hanne Sørvaag har en voldsom sexappeal og vet og bruke den.

– Den smellvakre Stavanger-dama som fortsatt bor i Stockholm er slett ikke redd for å vise hud innrømmer hun i siste nummer av magasinet MANN, og at hun spiller på sex har hun ingen problemer med. Det er en del av musikkindustrien, og det hører til pakka fortsetter 32 åringen til manne-bladet.

«The Voice» på TV2 har vært med på å gjøre Hanne Sørvaag til et kjent navn over hele Norge, og med lettkledde bilder i bare trusa i et herremagasin vil være som å kaste bensin på bålet.

Hanne Sørvaag: Jeg spiller bevisst på sex"
Spiller gjerne på sex – Foto: Mann.no

– Har man et utseendet som den flotte artisten, kan man nesten forstå at det blir forsider av det. Hun er veldig blid, alltid hyggelig og har et smil til alle deltagere i musikk-konkurransen. Enten det er vinn eller forsvinn for sine egne deltagere.

Hanne Sørvaag: Jeg spiller bevisst på sex.»

Hanne Sørvaag er også en fantastisk dyktig låtskriver. Mange av låtene har nådd svært høyt på internasjonale hitlister med blant annet låter som «My Destiny» med artisten Katharine McPhee og «Disappear» med gruppa No Angels.

Dette er helt åpenbart en blondine som har mange jern i ilden, hun har all grunn til å være stolt av.

Hanne Sørvaag kan du se mer av i herremagasinet Mann, og på TV2 i musikk programmet «The Voice» på fredager. Og senere på «Hver gang vi møtes» på TV2.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Breivik kan være en fri mann om noen år om han er utilregnelig

Blir terroristen Anders Behring Brevik funnet utilregnelig av de sakkyndige, vil det si at han kan i teorien slippe ut...

Breivik har et samlet folk i mot seg- Oslo igjen et blomsterhav

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o-aOKSP0YRo[/youtube] Hele det norske folk var representert på Youngstorget i Oslo sentrum, på en regntung vår dag, faktisk litt lik 22. juli. Vi...

Lukk