Hanne Sørvaag vinner «Skal vi danse»! Hanne Sørvaag, «The Voice mentor, låtskriver og artist. Ei fantastisk dame, med blå øyne, et fantastisk smil og utrolig sjarm. Selvsagt spiller hun på det hun har mye av.

Hun har hatt stor sukess i dansekonkurransen på TV2, på tross av noe kritiske kommentarer fra dommerpanelet med jevne mellomrom.

Nå er hun i finalen, med bare A1 Ben igjen å slå.

Den smellvakre Stavanger dama som fortsatt bor i Stockholm, er slett ikke redd for å vise hud innrømmer hun i siste nummer av magasinet MANN, og at hun spiller på sex har hun ingen problemer med. Det er en del av musikkindustrien, og det hører til pakka fortsetter 32-åringen til mannebladet.

«The Voice» på TV2 har vært med på å gjøre Hanne Sørvaag til et kjent navn over hele Norge, og med lettkledde bilder i bare trusa i et herremagasin vil være som å kaste bensin på bålet.

Hanne Sørvaag vinner "Skal vi danse"!
Foto: Mann.no

– Har man et utseendet som det den blide artisten har så kan man nesten forstå at det blir forsider av det. Hun er veldig blid, alltid hyggelig og har et smil til alle deltagere i musikk-konkurransen. Enten det er vinn eller forsvinn for sine egne deltagere.

Hanne Sørvaag vinner «Skal vi danse»!

Hanne Sørvaag er også en fantastisk dyktig låtskriver. Mange av låtene har nådd svært høyt på internasjonale hitlister med blant annet låter som «My Destiny» med artisten Katharine McPhee og «Disappear» med gruppa No Angels.

Dette er helt åpenbart en blondine som har mange jern i ilden, hun har all grunn til å være stolt av.

Nå kan du avgjøre Hannes skjebne i «Skal vi danse«. Hun er i finalen mor A1 Ben, alt tyder på at det er sexy Hanne som vinner, da er det viktig at også du stemmer på på din favoritt.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du opptatt av oppmerksomhet?

Vi mennesker er flokkdyr. Vi er avhengig av å være sammen med andre av vår egen rase. Vi vil dø...

BBW, Big Beautiful Woman- menn vil ha frodige kvinner!

Kropp er det populært å ha en mening om. Enten man er tykk eller tynn, smal, liten eller stor. Man...

Lukk