«AtomicSoul» som er hovedarrangør til de tre konsertene 16. 17 og 18. april, ønsker at du som allerede har billett(er) til disse konsertene deltar i en spørreundersøkelse, den kan gi deg muligheten til å møte Justin Bieber før en av konsertene.

HER er spørreskjema fra «AtomicSoul.»

– Som du som en ekte «Belieber» sikkert allerede vet, så vil Justin Bieber komme til Norge med et show som aldri ført er vist noen gang på norsk jord. For mange vil det bli en sterk opplevelse man vil huske resten av livet.

Her er mer info fra arrangøren:

» Vi gleder oss veldig til konsertene med Justin Bieber, og håper du gjør det samme!

Vårt mål er å gjøre konsertopplevelsen din så bra som overhodet mulig og for å gjøre det trenger vi din hjelp! Vi har utviklet en spørreundersøkelse som vi ønsker at du skal delta i.

Justin Bieber kommer til Norge i april Foto: AtomicSoul.no

Det er kun noen få spørsmål og de som deltar i denne undersøkelsen vil være med i trekningen av en Meet & Greet, og muligheten til å møte Justin Beiber før konserten. Man kan svare en gang for hver billett som er kjøpt, og det vil bli sjekket legitimasjon ved fremmøte.»

» NB! Denne undersøkelsen er laget for å kartlegge en del praktisk rundt konsertene og hva slags forventninger dere har. Det understrekes at dette ikke reflekterer hva som faktisk kommer til å være av tilbud. Nærmere informasjon om arrangementet vil offentliggjøres senere, og vil vil blandt annet bruke informasjonen vi får gjennom denne spørreundersøkelsen til å utarbeide de siste justeringene.

Tusen takk for at du tar deg tid til å svar på denne, det hjelper oss veldig.»
Har du spørsmål som omhandler konsertene så kan du spørre i kommentarfeltet, eller ta direkte kontakt med arrangøren.
Kilde: AtomicSoul.no
Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sitter du passiv å ser på mobbing, er du også en mobber

Nettmobbing er svært utbredt i Norge. Dessverre så er også mange voksne med på å stimulere til mobbing, ved å...

Nå kommer vinterstormen!

Med mye nedbør og opp mot sterk storm i kastene skal man være på vakt når den første vinterstormen slår...

Lukk