TV2 er glad i å tirre sine TV-seere med underholdning der musikk og sang er en viktig del av konseptet. IDOL har som kjent alltid godt på Norges største kommersielle kanal. Endelig er nyvinning for norske seere på trappene. Kalt “The Stream”.

Mathea Lødemel fra Ørsta på Sunnmøre, er i ferd med å synge seg inn i nordmenns hjerter. Ukjent og anonym – helt fram til hun synger “Berlin” på TV2. 16 år gammel. Et navn og en stemme du utvilsomt du vil høre mye til i årene som kommer, så sant Mathea velger å synge. Måtte hun aldri stoppe.

Nå kan du gjøre som Justin Bieber, Adele og Kygo, bli stjerne via egen streaming via internett. Du har hele verden som ditt publikum. Har du det som skal til, en stemme fra oven og en tekst du vil formidle? Syng, syng av hjertens lyst og del det med alle.

Espen Lind (44), Marion Ravn (31) og Cato Sundberg (34) utgjør stjernetrioen som skal finne og utvikle artister på vegne av verdens tre største plateselskaper i TV 2s nye musikk-konkurranse.

TV2

images-14 Marion, Cato og Espen utgjør dommertrioen Foto: TV2.no

https://www.youtube.com/watch?v=n-kDbQJQ7SI

Slik fungerer” The Stream”:

I musikkonkurransen The Stream flyttes auditionen hjem til deltakerne, som på www.thestream.no kan laste opp sin egen musikk. Både soloartister, duetter, grupper, band, og ikke minst DJer og produsenter er velkomne til å delta.

De 100 mest streamede artistene på nettsiden blir invitert til en showcase hvor de møter Norges tre største plateselskap: Sony Music, Universal Music Group og Warner Music Group. Liker de det de hører går artisten videre, og etter flere utsilinger signerer plateselskapene sine favoritter.

Etter signeringen opptrer artistene live hver sending og låtene deres gis ut på Spotify. Til slutt står vi igjen med en vinner som startet på gutte- eller jenterommet, har tatt internett med storm, imponert plateselskapene nok til å bli signert, og bevist gjennom gjentatte utgivelser at hun eller han har fortjent en plass blant Norges mest populære artister.

Fungerer ikke videoen? Bruk denne linken fra TV2.

Er du Norges neste store artist? Da har du kanskje noen spørsmål? Send disse til thestream@monstermail.no.

Takk til TV2, som tar seerne med på en vidunderlig reise i musikkens univers gjennom denne serien. “The Stream” kommer snart! Om det er flotte Mathea Lødemel som vinner? Vel, det må du sjekke ut på TV2 i løpet av høsten. Hun vil uansett leve av musikk i lang tid.

Tarjei Strøm er programleder for Norges nest ny sangkonkurranse-konsept. Gled deg!

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Livet, døden og kjærligheten …

Livet, døden og kjærligheten. For alle disse dager som kommer og går, kalt selve livet. Kan noen ganger være tunge, vanskelige...

Lukk