Odd Børretzen sa en gang noe klokt, det vil si han både sa og sang kloke ting hele tiden, men dette var ekstra smart. Han sa: » Det kan være en fordel å ikke vite for mye, se heller ting fra barnas øyne».

Noen andre ikke fullt så kloke mennesker sa en gang at det er bare fra barn og fulle mennesker man får høre sannheten fra. Heldigvis er det bare en floskel som blir misbrukt av mange.

Barna våre er framtiden, og de trenger et solid fundament tidlig i livet for å bli et ressurs sterkt, trygt og et klokt menneske som selv blir en ressurs for seg selv, sin arbeidsplass og sin familie. Da bør man starte tidlig for å lykkes med nettopp det.

Å bli en ressurs.

Noen tror at barn er små mennesker med små behov. Det er feil. Barna er vår viktigste ressurs for framtiden. Du kan være med å gjøre en forskjell. Vern mot barna, vis at du bryr deg og vær tøff nok til å ta affære der du mener det er behov.

Med riktig kunnskap, med kloke og modige voksne som ofrer seg for de som trenger det, med nok og riktig omsorg, vil norske barn være med å løse verdens utfordringer og konflikter i årene og generasjonene som kommer etter oss.

Våre barn er vår framtid!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Allergisk? Da bør du snart ta affære!

Om du er en av de mange hundre tusen i dette landet som er allergisk mot et eller annet så...

Når spillet blir til virkelighet- drøm eller mareritt?

Utviklingen med å lage spillversjoner i 3D har kommet meget langt på alle plattformer. Det kommer svært godt fram i...

Lukk