Sex er viktig for alle. Har du nok sex? Vi er seksuelle fra vi er små barn. I puberteten forsterker kjønnshormonene seksualdriften. Vi blir derfor mer opptatt av egen og andres kropp. Noen finner ut at de liker samme kjønn, noen eksperimenterer med å ha sex med flere på en gang, noen velger å ikke ha sex. Ikke mange, men noen.

Mange tenker på samleie når det er snakk om sex. Samleie er en viktig del av et seksuelt mangfold. Beføling, slikking, suging og onani er andre måter å ha sex på. Det du liker best er det du skal bruke mest tid på, det finnes ingen fasitsvar på hva som er riktig sex, det du liker er riktig for deg. Har du nok sex?

– Tenner du på begge kjønn så er du kanskje fri-seksuell, det er langt mer vanlig enn du tror. Det betyr at dine drifter styres ikke av hvem du har sex med eller av kjønn, men av personlighet.  En del nordmenn liker sex med flere enn sin partner også.

Avveksling

I en hektisk hverdag kan det bli for travelt til å kjenne etter kroppens behov. Du trenger en avveksling som bryter mønstret og gir deg overskudd. Kanskje en weekend på fjellet, eller en storbyferie på et luksushotell med en som betyr noe ekstra kan være smart? Bare sørg for å gjør det, ikke bare snakk om det eller tenk så fint det kunne ha vært.

Sex gir deg overskudd og har i tillegg en stor grad av gode helsebringende effekter.

Har du nok sex?

Foto: Copyright Jim Dokken

Synet på sex varierer. Noen har et negativt syn på sex. De fleste har et sexliv som voksen, også av andre grunner enn for å bli gravid. Et positivt syn på sex vil øke gleden og nytelsen av sexlivet.

– Hvor viktig sex er varierer fra person til person og i ulike faser av livet. Noen vil bare ha sex med den de gifter seg med. Noen vil være forelsket og i et stabilt forhold før de har sex første gang. Andre syntes det er greit å ha sex uten å være forelsket, og å ha sex med en de ikke er kjæreste med.

Swingers

Har du nok sex? og gjør du nok for at den sexen er god nok for deg?

Voksne som har lang erfaring med fast partner i mange år, ønsker noen ganger å se sin partner sammen med andre, eller delta aktivt i det som kalles “Swingers”. Det betyr at man møter andre par for felles glede der sex er den røde tråden og der alle har sex med alle. Selvsagt noe som er for de spesielt interesserte og ikke for par som kan føle sjalusi i en slik setting.

– Hva man tenner på finnes det ikke så mange riktige svar på, noen tenner på lakk og lær, andre på store kvinner, andre igjen på menn med arr og som lukter stramt. Hvilke fetisjer du har er det du som styrer og bestemmer. Det finnes ikke et riktig svar på hvordan du skal praktisere seksuallivet ditt. Du må kjenne etter hva som føles riktig. Det er bare du som kan vite hva som kjennes bra eller galt.

Sex-leketøy

Du bør for din egen del sørge for å ha nok sex. Ikke for at andre ønsker sex med deg, men fordi det skal være deilig for deg.

Nordmenn er blant de som investerer mest penger i sex-leketøy. I nesten samtlige norske hjem finnes det et eller annet som hun eller han- eller kanskje begge, liker å bruke i aktens hete. Man må ikke være singel og kåt for å ha rett til å kjøpe et leketøy. Menn har også funnet sin vei til fantastiske orgasmer via But-plugs o.l.

Uansett hvor gammel du er, om du er singel eller i et forhold. Du har behov for sex mange ganger i løpet av livet. Gjør det beste ut av det og gi deg selv en orgasme når kroppen din trenger det. Du har fortjent det, gang etter gang.

Kilde: Sex og samfunn.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Historier fra Russland- du tror det ikke engang når du ser det!

Det er bare noen få dager til OL i Sotsji, når man ser klipp i fra hvilken nasjon og hvilken...

Lukk