Har du plikt-sex med partneren din? Kvinner som mangler lyst, kan i noen tilfelle la seg gå med på sex med sin partner bare for at han skal bli fornøyd, skulle hun få velge ville hun helle ha sovet.

Er det ok å la mannen få seg et nummer, når hun egentlig ikke vil?

Nei. Det synes jeg slett ikke.

– Fordi det er hennes kropp, og det er ikke fritt vilt om han er kåt og hun vil sove. Kanskje er det starten på slutten for dette paret, om han ikke får “tømt seg” når det måtte passe seg slik, men da får det heller bare bli slutt.

Hvem bestemer når du skal ha sex?

Hva er egentlig plikt-sex? Betyr det at noen tvinger deg? Nei, det betyr bare at du føler deg forpliktet, og det er faktisk ikke bare, bare. Om du ikke har lyst. Skjønner?

Ingen forhold varer over tid om ikke også sexen klaffer. Man må være villig til å gi og ta i alle av forholdets faser, men man kan ikke forlange å ha sex med en person som ikke har lyst.

Har du plikt-sex med partneren din?

Har du plikt-sex med partneren din?

– Faktisk er det mannen sitt ansvar å få henne i det rette humøret, den rette stemningen, og på gli til å få nok lyst. Nå mener jeg ikke at man skal gå så langt at kvinner skal ligge langflate og hige etter pikk i ett sett, det tar seg ikke ut, men mannen skal være såpass mann, at han får henne interessert i seg, og sex.

– Mødre med små barn har mangel på det meste, ikke minst søvn. Da kan man ikke forlange at hun hun etter fjerde amming kl 05:42 skal rulle seg rundt å være det sex-dyret mannen så gjerne vill at hun skal være. Mulig kan han få slippe til, men ikke kjeft på henne om hun sovner under akten.

Kåt på pikk!

Så kan man selvsagt diskutere til man blir blå i trynet, om det er feil å ikke tilfredsstille mannen man elsker, bare for sexens skyld. Eller om man skal se mellom fingrene på det og sette ræva i været å la han gjøre seg ferdig.

Om hun er kåt og vil ha pikk så er det selvsagt ikke en selvfølge at han må stille ‘opp’ på øyeblikket heller. Reglene må gjelde for begge parter må vite. Et godt parforhold kan umulig fungere uten et godt sexliv, men det betyr ikke at den som vil ha sex i tide og utide kan forlange det når det måtte passe vedkommende best.

Skal ikke sex være godt for begge, og skal det ikke være på begges premisser? Drit i å ha plikt-sex fordi du synes du må. Ha heller vellykket og dyrisk god sex når du er kåt og vet du kan få det fordi den andre også vil, og ikke må.

Foto: Flickr/  dhani_1979

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nå sparkes valgkampen i gang for alvor!

De politiske partiene i Norge bruker i år rekord-mye penger på å få deg opp av sofaen og inn i...

Lukk