Det har jeg! Big Time!

Og det verste er å ta sprøyte, og ta tannstein- Det er vondt og lyden gjør det ikke mye bedre. Jeg har tilgode å ta rotfylling. Det skal visst være verre enn å trekke. Jeg vet at man får bedøvelse. Mager trøst! Det ER vondt!

Jeg har faktisk verdens beste tannlege- hun er svært dyktig, forsiktig og sier til enhver tid hva hun gjør mens hun jobber, og hvor mye til som må gjøres.

Jeg har skrekk- opplevelser fra tidligere tannleger som har vært mer voldsmenn enn tannleger. En stod med begge bena med spenntak oppe i stolen for å få godt tak. Jeg har ødelagt uttallige tannlegestoler der jeg har klort opp armlenene og sparket i stykker flere lamper i ren desperasjon- Hvor mange tannleger jeg har bitt i fingeren har jeg ikke tall på….

Ved ett tilfelle – i tidlige barneår- så var jeg hos en sadist som fikk to tannlegeassistenter til å holde meg nede så han fikk gjøre ferdig » jobben «. Jeg holdt på å drukne i eget spytt siden den » sugeren » var overflødig å bruke i følge tannlegen- Mye slemme mennesker der ute… Han sluttet som tannlege noen uker etterpå….

Å gå til tannlegen er viktig. Mange bruker mange tusen til bil reperasjoner, men glemmer egen helse. Tennene skal du ha hele livet. Og det er mange dyktige tannleger som gjør hva de kan for at du ikke skal ha vondt, og ikke skal tørre å komme tilbake-

Dyrt er det. Men det er minst like dyrt å reppe bil. Du er viktigere enn bilen!

Er du redd for å gå til tannlegen?

http://www.tannlegeguiden.org/Artikler/Tannlege_anbefaler.htm

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Skuddene i Malmø

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iEMXaTktUfA[/youtube]  Politiet i Malmö opplyser på dagens pressekonferanse at de har flere gode signalement av vedkommende. Men ifølge politiet...

Iran og Atomvåpen- dårlig miks

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TWr2ti0R2Jw[/youtube]  Irans President Ahmadinejad. En leder som ikke går i veien for krasse uttalelser og med makt nok til...

Lukk