Dersom du besøker en nettside som hevder du har virus og tilbyr deg Windows Stability Center-antivirus, er det bare en ting å gjøre – å styre unna!

Jeg er ingen dataekspert, men jeg kjenner flere som er det. Og jeg har blitt anbefalt en link som tar alt som finnes av virus, og jeg har installert dette på flere stasjonære og bærbare pc´er. Så jeg vet at dette virker.

Jeg har selvsagt et helt ordinært virusprogram installert i tillegg. AVAST som jeg har kjøpt for noen få kr, lastet ned på nettet, og det fungerer som det skal. Men det finnes småtteri som eksempelvis AVAST ikke kan fjerne.

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

Malvarebytes tar ALT, og det er selvsagt gratis. Last det ned og fjern viruset for denne gang.

Vær klar over at du som surfer på nettet, og tror at alt er vel på din maskin, kan ha fått masse forskjellig som du ikke kan se, du bare opplever at det meste går tregt, og du får ikke opp alle sider som du gjorde da maskinen var ny.

Vær obs på at du bør scanne maskinen din en gang pr uke, for å være sikker på at du har en ren maskin som ikke sprer drit til andre du snakker med på Facebook eller sender mail til på vanlig måte.

Jeg er sikker på at det er mange som kjenner til Malvarebytes, og allerede har det installert, de kan bekrefte at dette er ok.

Det er mange «smartinger» der ute som går langt for å lure folk, men dette er ekte vare, gratis og installeres på minutter. Bare se etter den røde M bokstaven som indikerer at det faktisk er Malvarebytes du installerer.

Malwarebytes

Jeg er en blogger som er ærlig på det jeg gjør, dette er et godt råd for deg som sliter med treg PC. Meningen er at jeg skal blogge i morgen og kanskje enda lengre, derfor har jeg ikke noe igjen får å lure folk.

Gi meg gjerne et hint når du har fått en raskere PC. Det fikk jeg-

Lykke til!

Vargas

 

http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10083495

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Paradise Hotel intimbarbering- VIDEO

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8WyLvOpHrfg[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VOV13yT6TIc[/youtube]   Madelen skryter til resten av jenteflokken om at hun har barbert seg nedentil, men måtte bruke...

Flere kommer til å dø på veiene

Overlege Mads Gilbert raser mot politikernes innsats for å legge til rette for sikker ferdsel på strekningen der fem mennesker...

Lukk