Hvis du ikke har sett en eneste Harry Potter film så har du gått glipp av tidenes største filmsuksess. Og du mangler masse viktig kunnskap som dine venner snakker om så ofte de kan.

Noen bruker argument som at de ikke liker eventyrfilmer, at det ikke fenger og at det ikke kan skje på ordentlig. Vel- keep up your boring life then!

Harry Potter sagaen går mot slutten. Det jeg vet om den er at forfatter, JK Rowling  gråt som et barn da hun skrev de aller siste kapitlene om hennes kjære helt,  Harry Potter.


Foto: filmweb.no

 

Den siste boken er kommet- den siste filmen kommer i Juli.

«Harry Potter og dødstalismanene – Del 2». Her er det bare å stålsette seg og bruke skoleferien og fellesferien til å bo på kino. Denne avgjørende filmen i Harry Potters liv er det helt sikkert mange som har lyst til å se flere enn en gang.

– Denne eventyr genren her er svært populær, og det er mange filmer som er kommet etter den første Harry Potter filmen. «Ringenes Herre» ble enormt populær. «Narnia» har mange millioner tilhengere. Og nylig kommer en meget godt omtalt film kalt «THOR». http://nrkp3.no/filmpolitiet/2011/04/thor/

Gi fantasien en sjanse, ta innover deg det enkle med allikevel så kompliserte. Kampen. Det gode. Lyset og håpet. I livsviktig kamp mot det ondet. Mot mørket.

Harry Potter er for mange en livslang avgjørende historie om nettopp det.


Håpet om at det gode seirer. Størst av alt er tross alt kjærligheten…

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WAnloWOo4vs[/youtube]

 

Vargas


Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
WE SHALL NOT BE MOVED!!

  - Jeg leste et sted at man kan få monster krefter når man kommer i en ulykke eller opplever...

Har du eid et kraftverk?

  På et av punktene på selvangivelsen så står det et punkt jeg stusset litt over. På personlige opplysninger så...

Lukk