[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oezVF8pkuW4&feature=related[/youtube]

Det er noen lokaloppgjør som har mer hat i seg enn noe annet sted. Det ville være en overdrivelse å si at dette er lokaloppgjøret mellom Wolves og West Brom er det verste, men det er ikke langt unna.  Allikevel velger politiet i Wolverhampton å anmode hjemmelaget om å framskynde kampen til et tidligere klokkeslett for å unngå problemer mellom de to lags fans. Noe klubben alltid tar til etterretning. 

Noen fans vil nok heller velger å vinne denne kampen enn å beholde plassen i Premier League, for så viktig er det å slå «fienden» for fansen.

Begge lag sliter i bunn av Premier League og er desperat etter poeng, aller helst alle tre.

West Brom har den gamle ringreven Roy Hodgson ved roret. En manager som har vært med på det meste. Mange ble svært overrasket da han ble ansatt som Liverpool manager etter Rafael Benítez fikk sparken i 2010. Gleden ble kortvarig for den sympatiske engelskmannen med fortid i både norske Viking og svenske Malmø FF. Hodgson skal ettersigende ha blitt tilbudt landslagsjobben i både Sverige og Norge gjennom sin lange karriere som manager.

Nå altså sjef for the «Baggies».

I skrivende stund har WBA 26 poeng og en 15. plass på tabellen.

Wolves har 21 poeng og innehar 17. plassen på tabellen så vidt over den fryktede streken. Begge lag har spilt 24 av totalt 46 kamper.

– Hele England er opptatt av hvem som tar over landslagsjobben- etter at italienske Fabio Capello tok med seg en diger koffert med pundsedler tilbake til sitt kjære Italia, også kalt sluttpakke. Han likte dårlig at FA ( Det engelske fotballforbundet) begynte å legge seg i hvem som skulle være kaptein på det engelske landslaget.

For alle fans med hjertet  i et klubblag, og det har vel de fleste engelske borgere- så er også helgens kommende kamper svært viktig.

Manchester United- Liverpool blant annet. Kanskje den viktigste kampen å vinne for respektive lag. Så også for fansen i det lokale «Black Country» oppgjøret mellom Wolves og WBA.

Mick McCarthy (53) til høyre

Wolves´s manager heter Mick McCarthy. Den manager som beveger seg mest på sidelinjen under kamp. (I engelsk fotball er det statistikk for alt).

-Han ville ha fått sparken i alle andre lag enn Wolves. Eier Steve Morgan har klokkertro på iren som totalt sett er den manager som har utrettet mest i klubbens historie. Han overtok etter Glenn Hoddle i juli 2006, som gjorde alt han kunne for å ødelegge den legendariske storklubben med de velkjente draktene i «Old Gold and Black».

Ærverdige Molienux Stadium bygges ut og skal på sikt ha plass til mer enn 50.000 tilskuere. Da er det kun Premier League som gjelder.

Mick hadde 16 spillere med en snitt alder på 23 år da han tok over, men gjorde en heroisk jobb med ungguttene som i britisk media ble referert som Micks YounGuns. Han fikk laget opp til Premier League på tredje forsøk etter å ha vunnet div1 i 2008/ 2009 sesongen.

Dessverre så har det vært tunge sesonger på øverste nivå for den hardtarbeidende, energiske og bunn ærlige iren. Mick McCarthy lever på lånt tid i følge journalister som følger klubben på nært hold i Wolverhampton.

Tålmodigheten begynner å ta slutt hos den trofaste fansen og banner med «MAC OUT» var synlig flere steder etter stor tapet mot Liverpool nylig.

Blir det tap i lokaloppgjøret mot WBA så kan det være over og ut for Mick.

Jobben som manger i England er og blir et resultatorientert og svært usikkert yrke.

Noen klubber har enorme ambisjoner, enorme gjeldsproblemer og for liten inntjening.

Wolves har ambisjoner om å bli et lag som klarer å etablere seg på øvre halvdel på tabellen, for så å ta steget ut i Europa. De har ingen gjeld og en meget fornuftig pengebruk og økonomisk struktur, sammenlignet med flere av de andre mindre klubbene i verdens tøffeste liga.

Om det blir med eller uten Mick McCarthy kan avgjøres allerede på søndag.

Wolves- WBA kl 1430 på TV2 Premier League.

 

Vargas

 

 

http://www.dn.se/sport/fotboll/redknapp-tveksam-till-dubbla-jobb

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Berserks mannskap som forsvant er årsaken til Andhøys nye reise

  Jarle Andhøy hadde ansvaret for Berserk med mannskap når han var ombord. Andre hadde ansvaret da båt og mannskap...

Capello ville beholde Terry som kaptein for England- det ville ikke FA

  Det engelske fotballforbundet FA, har vært i tottene på Fabio Capello siden det meget mislykka Fotball VM i Sør...

Lukk