FFK-fansen ville «skremme» Sarpsborg-stjernen Øyvind Hoås før dagens lokaloppgjør. Men de tabbet seg ut i natt.

Før dagens batalje i 1. divisjon har supporterklubbene til FFK og Sarpsborg terrorisert hverandre.

Forrige uke var Sarpsborg-fansen på besøk i Fredrikstad og dekorerte sentrale steder i byen med klubbfargene på statuer, i flaggstenger og på eiendommer-

Hoås, som tidligere spilte for FFK, flyttet nemlig for et par uker siden, slik at supporterne på tokt aldri nådde rett mann med sitt nattlige budskap.

– Det har vært en helt rolig natt for meg. Det virker som om supporterne har pyntet huset til den nye innflytteren på min gamle adresse, sier Hoås til VG Nett og flirer godt.

Sarpsborg-ordfører Jan O. Engsmyrs garasje ble dekorert med et banner med påskriften «Sjefspædda», og bilister på vei fra Sarpsborg til Fredrikstad får klar beskjed på et banner om at det ikke er noen skam å snu.

– Dette er sånn som skjer, i all vennskapelighet, for å bygge opp til kampen. Sarpsborg-supporterne stuntet litt forrige uke, og da følte vel FFK-fansen at de burde ta igjen. Jeg tar det på hælen som de sier på fotballspråket, sier ordfører Engmyr til VG Nett.

Også Sarpsborg 08-fansen har gått på en lignende smell som FFK-sympatisørene gjorde i natt. Forsøket på å «pynte» på eiendommen til Fredrikstads rike onkel Terje Høili endte med dekorasjon av hans gamle eiendom på Lisleby.

– Det viser jo at sarpingene er lite orientert. De må få lov til å leke seg litt før kampen, for på søndag får de jo en skikkelig nedtur, sa Høili til Fredriksstad Blad.

Sarpsborg 08 har samme startellever i dag som i de to foregående kampene mot Bodø/Glimt og Sogndal, opplyser 08-trener Roar Johansen til sa.no.

Dermed starter disse elleve for Sarpsborg 08 mot FFK klokken 16:

Målvakt: Magnus Hjulstad.

Forsvar: Magnar Ødegaard, Kjetil Berge, Ole Heieren Hansen og Berat Jusufi.

Midtbane: Joackim Jørgensen, Tom Erik Breive og Morten Giæver.

Angrep: Michael Røn, Martin Wiig og Øyvind Hoås.

Reserver: Colin Burns, Hugues Wembangomo, Joakim Eyde, Mehmed Divanovic, Tobias Henanger, Emmanuel Amarh og Michael Trulsen.

 Men det er jo artig at det blir en så flott ramme rundt kampen som det ligger an til. Det kan bli veldig gøy i Fredrikstad i dag. Det er mye morsommere å spille foran 10.000 tilskuere enn 800. Det er også morsomt at det er et så utrolig engasjement mellom de to byene og lagene, sier Johansen.

Han tror mye av presset er på Fredrikstad i dag.

– FFK har jo sagt at de føler de må vinne denne kampen. Men vi skal gjøre vårt, og vi håper naturlig nok på seier og tre poeng, sier 08-trener Roar Johansen.

Sarpsborg-trener Roar Johansen sier han og laget forbereder seg til denne kampen akkurat på samme vis som en hvilken som helst annen seriekamp.

Det har yret med liv i Fredrikstad i timene før det store lokaloppgjøret, og spenningen er stor før møtet mellom FFK og Sarpsborg 08.

FFK starter med følgende 11:

Masalin – Martinsen, Piiroja, Ophaug, Pereria – Gamboa, Ramberg, Borges, Rafn – Valencia og Askar.

Benken: Staw, Gilmak, Andersson, Tegström, Atakora, Becken, Kashama.

Staw skal slite med ryggen, og er altså benket mot naborivalen.
Kampen går av stabelen klokken 16.00. Det er ventet rundt 8000 tilskuere.

Det er i skrivende stund solgt over 10.000 biletter til dette lokaloppgjøret-

Fotball er som kjent ikke et spill på liv og død- men mye mye mer alvorlig enn som så…

Kilde VG.no og F-b.no

http://www.f-b.no/ffk/pyntet-huset-til-sarpsborg-ordforeren-1.5536063

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/1-divisjon/artikkel.php?artid=10035605

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er pakistanere annenrangs mennesker?

  Er ikke en pakistaner like mye verdt som en nordmann eller amerikaner? Jeg bare spør? Flommen i Pakistan er...

USA utsetter tilbaketrekkingen fra Afghanistan- WikiLeaks med ny bombe

  WikiLeaks grunnlegger Julian Assange sier at de siste 15.000 hemmeligstemplede krigsdokumentene varslernettstedet har fått tak i blir publisert innen...

Lukk