Flotte Hayley (21) er datter av David og Pamela Bach, skuespiller som sin far og den yngste av to søstre. Hayleys største rolle er i serien «ABC Family» der hun spiller «Amber». Hayley debuterte nylig som modell i London’s Plus Size Fashion Weekend. 

Den unge skuespilleren er bosatt i Paris, et yndet utgangspunkt for en stor modellkarriére. Navnet Plus Size er noe sexy Hayley ikke har sansen for. I et intervju i DailyNews i forkant av debuten som modell gjorde hun det klart at frodige kvinner med rumpe og lår var først og fremst kvinner med former.

Å bli satt i bås som Plus Size modell synes hun var nedverdigende og lite flatterende.

– Amerikaneren Marc Jacobs (50) er kanskje den aller viktigste etablerte kjendisdesigneren som har laget sin egne linjekolleksjon for store kvinner. Det har selvsagt vært en døråpner for Plus Size modeller og frodige kvinner verden over. Artisten Adele er en av de mest kjente kvinnene Marc Jacobs har jobbet med. Nå er Jacobs sjefdesigner for selveste Louis Vuitton.

Se ikke bort i fra at nettopp frodige Hayley kan bli å se på de fleste førstesider i motebransjens kulørte magasiner i årene som kommer.

Worthy of applause: The model takes to the catwalk at London Fashion Week

Nå er ikke Plus Size kvinner lengre «feite og dumme», de er heller sexy, ettertraktet og inn i varmen hos topp-designerne. På sikt vil dette gi et langt større tilbud hos norske kvinner som aldri vet å finne seg noe sexy hos de vanligste kjedene.

Motebransjen gjenspeiler aldri hva billig-kjedene selger, men aksept for de litt større kvinnene vil gi et langt bedre utvalg på nettbutikker og større kjeder som er kjent for å selge merkeklær for kvinner.

Norske menn er som andre europeere, de liker kvinner med former, de liker timeglassfiguren og de liker store bryst. Men årsaken til at Plus Size-modellens inntog i motebransjen er mer avansert enn menns lidenskap for større kvinner.

– Kvinner over hele verden vil ikke se så tynn ut som de modellene man ser på de fleste cat-walks i de fleste mote-metropolene, de vil se mer normale ut, de vil at klærne de kjøper skal være av siste mote, men en forutsetning er at klærne faktisk finnes i normal størrelse opp til det man kan kalle store størrelser.

Hayley er en av mange unge kvinner som taler for endringer i motebransjen, en endring som også er bra for norske unge jenters idealer. Er det aksept for at flotte modeller har former, vil det på sikt bli akseptert å være større enn normalt blant norske ungdommer.

 

Kilde: DailyNews.co.uk

Foto: DailyNews/ Flickr/  gossipcop

Vargas

Tags: Hasselhoff, Hayley, Plus, Size

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sverige elsker Norges smørefiasko like mye som sine egne Gull!

http://www.youtube.com/watch?v=0gVDOenqdzY Svenske tabloider og nettaviser flommer over av spark til Norges OL-fiasko. De mener det er patetisk å skylde på...

Selvmordstanker, depresjon og nedstemthet- DU har selv løsningen!

Om du føler at livet ditt ikke er verdt å leve, der du bruker det meste av din tid på...

Lukk