Har du selvtillit nok så kan du si rett ut at du skal trene verdens største fotball klubb neste sesong. Og det skal altså godeste Mourinho gjøre. Og selvtillit har han i bøtter og spann den fargerike, esentriske og meget selvsikre portugiseren-

Og skal man vinne absolutt alt, som er hans målsetning med Real Madrid, så må han jo ha trua på seg selv, ellers ville det jo aldri gått- og han hadde ikke vært i den posisjonen han er i i dag- Jeg er ikke her for å trene spillere jeg er her for å vinne- enkel oppskrift? Mulig det, men José er mannen som kan vinne alt med Real Madrid.

Rosenborg ble hans bane i Chelsea. Spilte uavgjort og røk ut av Champions Leauge. Det var nok for den steinrike russeren Roman Abramovich. Og kastet Mourinho på hode ut av Stamford Bridge. Men spillerne i Chelsea har ikke glemt treneren som gav dem to seriemesterskap, og det spekuleres i om hvem som kommer til å bli hentet fra de britske seriemesterne.

Både Lampard, Terry og Drogba hadde et svært godt forhold til sjefen den tiden han var i Chelsea, og man trenger ikke å bli så veldig overrasket om en eller fler av de nevnte drar den hvite Real Madrid drakten over hode når den spanske La Liga sparker i vei engang etter Fotball VM.

– Det er for tidlig å snakke om endringer. Jeg må analysere situasjonen, bli kjent med klubben, stille en masse spørsmål og få svar, sier Mourinho.

I Inter har han vunnet serien to ganger, den hjemlige cupen én gang og mesterligaen én gang i løpet av sine to år i klubben. Klubben får ifølge PA rundt åtte millioner euro – ca. 65 millioner kroner – av Real Madrid i kompensasjon for å gi slipp på Mourinho.

Det er blitt hevdet at Mourinho vil kreve en utkjøpsklausul i kontrakten med spanjolene, ettersom han aldri har lagt skjul på at han før eller siden ønsker seg tilbake til engelsk fotball.

Det absolutt verste som kunne skje er, og som faktisk ikke er så usannsynlig er at verdens beste fotball trener, tar over det forferdelige fotball laget Manchester United- Det blir vanskelig å bære for oss Wolves fans som hater MU mer enn djevelen selv…

Men den tid den sorg!

José Mourinho kommer til å være i fotball overskriftene i de spanske avisene en tid framover nå, før kanskje de britiske tabloid -gribbene kaster seg over han nok en gang…

http://www.tv2sporten.no/fotball/spania/mourinho-tap-for-murcia-og-dere-er-doede-for-meg-3324884.html

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jeg er med, er du?

 12millMagasin 12mr-112 mill race VI i Fredrikstad er så tøffe i trynet at vi tror vi kan greie å...

VIDEO-PLUS- SIZE MODELS IS HERE TO STAY

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G2I8dSHURSk[/youtube] PLUS- SIZE MODELS IS HERE TO STAY Jeg synes det er veldig bra at det endelig settes fokus på...

Lukk