Det er helt fantastisk moro å se disse herlige menneskene, og for en underholdning det blir på TV! Her er det ikke snakk om å ikke by på seg sjøl!

Bjørn Terje, Hans, Olav, Cecilie og Hege Anette. De er det man kaller psykisk utviklingshemet, men det stopper de ikke for å være både glade, livlige, morsomme, og veldig ivrige på sine sysler. Og de har veldig gode venner i tøffingene fra BERSERK.

De skal på tur til Fillipinene for møte, Jarle, Fred og super`n ombord i Berserk. Mine helter fra Tangerudbakken får hjelp til vask av leiligheter og handling mm, i borettslaget de bor. Men de greier seg veldig godt selv også.

Hadde vi andre som ikke er Psykisk Utviklingshemmede- vært halvparten så snille mot hverandre, som det disse fantastiske menneskene er så hadde det ikke vært mye krig og djevelskap i verden. De er oppriktige, forståelsesfulle og svært hjelpsomme mot sine venner, og det er herlig å se på dem.

Jeg mener lederne i TV- Norge må smi mens jernet er varmt og skriv ny kontrakt med Tangeruds konger og dronninger. For dette er knallbra TV etter min mening, og de har vunnet priser for beste TV serie allerede!

Jeg gleder meg allerede til neste episode!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel

http://rpc.twingly.com/

Bloggurat

Lukk