Hemmelig orgasme. Du kan ta den med over alt. På stranda, på kino, på restaurant, på flyet på jobben eller på date.

I en elegant sexy silkepose får den plass i bagen, i kurven, i veska eller i lomma, alt etter hva som passer seg best den helt spesielle dagen.

Den gir deg alt du trenger og litt til. Jo mer hemmelig din orgasme er, jo mer offentlig du er, jo mer griste kåt blir du, ikke sant?

Hemmelig orgasme …

Du ligger på stranda en varm sommerdag, lar fantasien herje fritt, du lar saftene renne og du er allerede både yr av varmen, men også av de forbudte tankene, det er da du skulle ønske den var med.

Orgasmens hemmeligheter kan komme hvor som helst, det skal bare litt planlegging og godt utstyr til.

Ni velutrustede menn gir deg all den oppmerksomheten du fortjener og fyller deg i alle hull. Du skriker av velvære, når du kommer til deg selv. Sprengkåt og klar for mer Din tøs!

Nettopp slik kan din våte drøm fortone seg, da er du selvsagt klar for ekte action. Det er da den er så god å ha med.

Hemmelig orgasme ...

We-vibe Rave g-spot vibratoren, som passer som hånd i hanske, til de fleste smarte og kåte kvinner som kjenner sin egen seksualitet. G-punktet er en undervurdert helligdom som kan gi deg sprut-orgasmer på rekke og rad, den herjer med underlivet ditt og fyller deg til randen. Klitorisen din svulmer etter få sekunder og du bare må …

Samtidig er den passe stor – så stor at du ikke vil reise noe sted i sommer uten den, den får plass over alt. Dine hemmelige orgasmer er utvilsomt de sterkeste, du oppnår disse med We-vibe, garantert. Enten du er alene som singel, på en strand i Frankrike, på Swingers-party i Berlin, på øyhopping i Hellas, eller nyter late og kåte dager på Huk utenfor Oslo.

Har du som mann, en kjæreste som liker sex, g-punktsmasasje og heftige orgasmer, er dette gaven hun vil elske deg for.

Sex er viktig for de fleste, man skal respektere hverandres gleder, ønsker og fantasier – da blir kanskje sexlivet best for begge. Noen menn ser på sex-leketøy som en fiende eller konkurrent, se heller på vibratoren, sykepleier-kostymet, dildoen eller buttpluggen hennes som et supplement til felles nytelse.

We-vibe Rave g-spot vibrator, får du kjøpt hos Norges ledende leverandør av nytelse, Erotikknett.no

Selvsagt finnes det hundrevis av leker som med fordel kan nytes av menn også. Det lover vi som skriver Norges råeste blogg, å komme tilbake til snart. Vargas12.com, er den eneste bloggen i Norge som tester sex-leketøy for både kvinner og menn.

Vi er så heldig å fått prøve dette vidundret og det skjedde faktisk i en park, i en større by i Norge, og den anbefales på det sterkeste, bare sørg for å ikke bli tatt. Heldigvis skjules We-viben, i en elegant silkepose som lett kan minne om alt annet enn et villdyr, av et sexleketøy.

Når du skal oppleve sommeren 2016, uansett destinasjon eller aktivitet – gjør deg selv en tjeneste. Bestill et eksemplar av denne vibratoren, så slipper du tanken på å drasse med deg en fyr hjem, fra en av de mange konsertene du skal på i sommer. Den er virkelig verdt det!

Lykke til!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ingen penger? Ingen sommerferie! Her er gode råd!

Går du sommeren i møte med liten eller ingen lønn, men bare trygd eller uføretrygd? Da kan sommeren bli kjip...

Maten som forlenger livet ditt

Uansett hva du spiser vil du ikke kunne overleve dessverre. Vi skal jo alle samme vei, men i mellomtiden kan...

Lukk