Årets 10 finalister har sunget seg gjennom det trange nåløyet og skal sloss om seieren i den knalltøffe konkurransen i IDOL 2013. Kanskje de beste, ihvertfall den finalegruppen som har noen gang har så mange unge deltagere. 

Finalistene skal bo i et eget IDOL-hus på Oslos beste vestkant, nemlig på Frogner. Der skal de bo i  det som mest minner om et kollektiv fram til det kun er tre deltagere igjen som skal møtes i den som blir tidenes mest spennende IDOL-finale.

Du har sikkert allerede bestemt deg for hvem du mener fortjener å vinne, og hvem du har som din favoritt. Da er det selvsagt liten vits i å minne deg om at det er du som må stemme din favoritt videre, runde for runde.

– 5 gutter og 5 jenter skal sloss om å bli årets IDOL-vinner, noe sier meg at det er en jente som vinner, men det er bare en følelse man får. Nivået på jentene er hakket hvassere enn på de 5 guttene.

Dette er årets ti «Idol»-finalister

Finalistene i IDOL 2013 Foto: TV2.NO

 Siri Vølstad Jensen og Sverre Eide var de to siste som ble med til del-finalens 10 siste deltagere. Her er de åtte andre navnene. Legg merke til så mange svært unge deltagere som har klart å komme til den siste og viktigste gruppen.

Astrid Smeplass (16), Steffen Jakobsen (22) Martine Rygvold (25), Georg Lipai (17) Anniken Kolstad (17) og Astrid Sugaren (17). Samt altså Eirik Weel Skram (22) og Eirik Søfteland (24).

Første del-finalesending starter allerede fredag 8.mars og denne sendes nå i fra legendariske Chateau Neuf. Her skal én deltager sendes hjem, det er den som får færrest stemmer av TV-seerne.

Nettopp på samme måte vil det bli hver fredag fram til 10. mai, da skal vinneren av IDOL 2013 kåres.

– Vinneren av IDOL 2013 får platekontrakt med Playroom-Music og En Toyota Hybrid til en verdi av 300.000 kroner. I tillegg til å kunne leve av sin musikk i uoverskuelig framtid med de riktige folkene rundt seg.

Kilde: TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VM-Dronningen Marit Bjørgen- for ei dame! 4 Gull!

Marit Bjørgen (32) tok sitt 4. VM gull i Val di Femme. Hun er den ubestridte Dronningen i et fantastisk...

Denne Rihanna-videoen er vist mer enn 40 millioner ganger på to uker!

Rihanna er den artisten i verden som har flest visninger på video-nettstedet YouTube. Her er det 3,47 milliarder klikk på musikk-videoer laget av...

Lukk