Her er de beste orgasme-triksene! Du vil alltid lete etter nye og kanskje enda bedre måter å komme på. Heldigvis blir man aldri utlært når det kommer til sex, enda noen menn, med litt for stor selvtillit, tror de er Gudegave til kvinnen, når det kommer til sengehygge. Det er de ikke alltid.

Derfor er det så fantastisk at det finnes så mye forskjellig å velge mellom. I butikken. G-punktstav for sprutorgasmer, gjerne flere etter hverandre, vibratorer som fillerister deg til de største høyder, analkuler, brystvorte-klemmer, but-plugs, you name it.

Her er de beste orgasme-triksene! Som kan være viktig for deg, både som singel og i ett forhold.

Mange kvinner elsker digre dildoer, men vibratoren, som vet hvor det gjør best, er utvilsomt mange kvinners beste venn. En rabbit, som masserer klitoris ømt og forsiktig, eller hardt og lenge, som kan kombineres med ekte sex samtidig.

Du har sannsynligvis ikke fantasi til å utfylle alle de muligheter som finnes i latex, glass, silikon, Jelly, cyberskin, real feel super skin, alt dette er altså elsastomer-baserte materialer – for at du skal føle fullkommen nytelse. Fint skal det være.

Du finner annonser og artikler for sexleketøy og orgasme-tips over alt på nettet. Dessverre for de fleste forbrukere, er disse med pluss-abonnement, som betyr at du må betale for å lese. Kjedelig!

Vargas12.com, er blant de bloggerne i Norge som skriver oftest om sex og sex-relaterte artikler, disse vil alltid være gratis, hver dag, alt vi ønsker oss, er at du melder deg på vårt nyhetsbrev, slik at du får våre ferske artikler, samme dag som de publiseres. Uten å betale et øre, selvsagt.

Her er de beste orgasme-triksene!

Her er de beste orgasme-triksene!

Når det kommer til sex, er det mange par, eller som singel, som jakter orgasmen og kun den. Man bør heller sette fokuset på nytelsen og la orgasmen være endel av det hele. La nytelse, velvære, fantasi og lek få størst fokus og la orgasmen være en konsekvens av hvor deilig du til slutt får det.

Mange par sliter med å lykkes i sexlivet av nevnte årsak. Man har rett og slett feil fokus, de har kanskje sett for mange filmer, hvor digre menn, med enda større pikk, spruter litervis med sæd på minutter, der blondinen med silikonpuppene kommer bare han knipser henne på rumpa.

Det er på film, folkens. Ta sexen og orgasmen på største alvor. Det er én ting mange overser, nemlig tid nok til nytelse.

Første orgasme

Ja da, en kjappis, kan ha sin misjon den. For hektiske småbarnsforeldre, er det kanskje kun noen minutter man har til rådighet, mens Barne-TV pågår, at man rekker å få seg et nummer i våken tilstand.

Da må man åpenbart bruke tiden godt nok. Ofte kan det være nøkkelen til lykke for begge, men da bør an være “påtent” i forkant. Det er kanskje kun han som lykkes i en slik setting.

Unge jenter eller kvinner som nylig har fått sin aller første orgasme, kan få problemer med å lykkes, sammen med kjæresten sin. Det er rimelig vanlig, men det skal ikke mye teknikk til, før alt sitter som det skal.

Nok engang skal man bruke tid, la han få lov til å forske å hjelpe på sin måte, der hennes nytelse bør komme foran alt i dette øyeblikket. Klarer hun å slappe av og la seg føre hen, bør det bli full klaff.

Her er de beste orgasme-triksene!

Metoo- bevegelsen har hatt negativ effekt på særlig menn og har kanskje satt flørten litt tilbake i tid. Menn er redde for konsekvensene om man sier noe feil, tar initiativ som oppfattes negativt og man er nervøs for å bli stemplet som ufin. Det bør man rydde av veien snarest.

Oppfører man seg greit, spør om lov, før man berøre andre og har positive og ærlige hensikter – er det ingen fare.

Her kommer noen enkle råd som kan passe for deg som ønsker ekte nytelse:

 • Bruk tid alene og på hverandre, unngå å jakte orgasmen
 • Vær generøs med hverandre, bruk tunga
 • Bruk fantasien
 • Strekk grenser
 • Har du forsøkt butt-plugg på ham?
 • Har hun oppnådd sprutorgasme med G-punktstav?
 • På tide med trekant?
 • Kle dere ut
 • Hva med ute-sex?
 • Tenner hun på dirty-talk?
 • Tenner han på å være underdanig?
 • Hvilke fetisjer har du som du kan dele?
 • Legg vekk leketøyene og nyt kroppene til hverandre
 • Se på hverandre når dere onanerer, snakk underveis
 • De fleste kvinner behøver klitoris-stimulering for å oppnå orgasme slikk hene, lenge og grundig

I en hektisk hverdag, kanskje aller mest for småbarnsforeldre, er det ofte mannen i forholdet, den ferske pappaen, som får minst fokus. Da bør han ta ansvar for seg selv, og ta saken i egne hender. Det er vel fortjent, viktig, sunt og nødvendig.

Det bør hun være klar over, og gi ham den nødvendige hjelpen, suge ham av, la ham få tømme seg – han er en viktig del av familien, med langt større behov for orgasme, enn kvinnen i mange tilfeller. Ikke alltid.

Prostata-kjertelen

Noe mange unge kvinner kanskje ikke er klar over, er at menn har sin egen “klitoris”, fire, fem cm inn i rumpa, ligger prostata-kjertelen. Når denne stimuleres forsiktig, kan det gi mannen en solid orgasme, men dette gjelder ikke for alle.

Du bør nesten spørre først, om han er interessert i å eksperimentere. Dessverre er det endel naive menn, som tror at alt som har med analsex å gjøre – er noe homo-greier. Det er selvsagt veldig feil.

Det sexleketøyet som selges mest over disk eller på nett i Norge, bortsett fra Fleshlight, er anale-gleder, for menn. Noe å tenke på for alle par, eller single som er ute etter den perfekte orgasme og ekte nytelse.

For et vellykket forhold over tid, er det viktig at også sexlivet fungerer. Derfor skal man forsøke å overraske, bruk fantasien, dra inn en venn eller venninne, for å krydre litt til hverdags eller fest. Det er “bare” sex. Har hun fantasier om trekant, la henne forsøke. Elskere dere hverandre og er trygge i forholdet, vil ikke sjalusien ødelegge.

Har du tips, råd eller vink vi har utelatt, er du velkommen til å utfylle vår artikkel.

Bruk kommentarfeltet for ris, ros og kommentarer. Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev. Det vil komme mengder med spennende artikler i framtiden, langt flere enn de 6300 du finner i vårt velfylte arkiv, i høyre kolonne.

God sexy sommer!

Vargas

Pin It on Pinterest