Tre menn og en kvinne skal prøve å kjempe seg inn blant deltagerne. Bare én får bli igjen som fullverdig deltaker, derfor må de kjempe hardt for å bli den heldige utvalgte.

Lill Grethe Jørgensen (42 år og pleiemedarbeider fra Troms), Brynjar Berge (24 år og assisterende butikksjef fra Stavanger) og brødrene Shahab, (28 år og salgs-koordinator fra Drøbak) og Ali Afshar, (29 år og student fra Drøbak) har bodd ute i skogen i to dager før de får komme inn i varmen.

Nok en gang er det klart for tvekamp på Farmen, og igjen er det jentekamp.

Storbonden Ragnhild valgte kanskje noe overraskende Marianne som førstekjempe. Nå tynnes det ut i rekken av kvinner på gården i Valdres. 

Deltagerne på Farmen 2012 Foto: TV2.no

– Sjansen er stor for at det er Kristina som blir valgt til andrekjempe da det kun er hun og Ingvild å velge mellom. Kristina og Ingvild er som kjente gode venninner og vil kjempe for å nå en eventuell finale sammen.

Det betyr at det kun er tre kvinner og 6 menn igjen i kampen for tilværelsen, før de fire nye utfordrerne kommer inn.

Hvordan reaksjonen på nye deltagere blir hos de som har bodd på gården i fem uker , må du neste se på TV2 søndager kl 21:45, mandager og onsdager kl 21:40.

Norges mest populære reality serie går helt fram til Jul.

Har du funnet din favoritt, som fortjener hytte og bil?

Kilde: TV2.no

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Sexy like Diamonds Rihanna

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs[/youtube] En av klodens flotteste kvinner, endelig ute med video fra hitten "Diamonds" som allerede har toppet alle lister som...

Terroristen kan skrive igjen!

Terroristen som er kjent skyldig og dømt til forvaring i 21 år har sendt klagebrev på behandlingen han får på Ila fengsel...

Lukk