Kevin Thelwell, og  Chief Executive Jez Moxey har i samarbeid funnet den beste kandidaten som de nå presenterer for eieren, Steve Morgan. Thelwell skal fungere som fotballfaglig sjef, klubbens leder for fotballutvikling og rekruttering.

Kenny Jackett skal være hovedansvarlig for laget, en sjefstrener, eller head coach som engelskmennene liker å kalle det.

Kenny Jackett (51) er kanskje ikke det mest kjente trener navnet, men det er liten tvil om at det er en dyktig trener som nå får den vanskelige jobben med å bygge Wolverhampton Wanderers opp igjen. Wolves rykket nylig som kjent ned til League One etter en katastrofe-sesong der Ståle Solbakken var sterkt involvert.

 

Kenny Jackett (51) ny manager for Wolves Foto: Wolves.co.uk

Da Dean Saunders fikk sparken dagen etter at nedrykket fra Championship var klart- gikk det 60 minutter, så kom meldingen om at Kenny Jackett sa opp sin stilling som manager i Millwall, fordi han ønsket nye utfordringer. Tilfeldig?

Den for mange ukjente treneren som nå skal prøve å rette opp alt som gikk feil for Wolves vil få penger til å handle, men han har en formidabel ryddejobb med å selge overbetalte spillere, og erstatte disse med unge og sultne spillere som er villig til å blø for Wolves-drakta.

Wolves-fansen er delte i sine meninger om Jackett som ny sjef på Molineux, men nå er det viktigere enn noen gang at fansen står samlet bak en ny sjef- som vil få svært mange utfordringer allerede fra dag en.

Det er ingen hemmelighet at målsetningen for årets sesong i League One- er opprykk for Wolves. Det var det også forrige sesong.

Welcome to Wolves Mr. Kenny Jackett!

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvorfor går du på jobb?

Svært mange nordmenn har en jobb å gå til, heldigvis. Arbeidsledigheten i Norge er kun på 3% Det laveste i...

Grillmat er populært- gassgrill eller kulegrill?-

Nå er det høysesong for å grille all mulig mat utendørs. Noen velger konsekvent engangsgrill, andre sverger til kule, mens...

Lukk