Her terminlisten for Premier League 2018/2019. Endelig er kampprogrammet her, endelig har vi fått vite hvem som starter mot hvem, og hvilke lag som avslutter mot enkleste motstand av de antatt beste.

VM 2018 er her, men for alle anglofile – er terminlisten for Premier League, rene sukkertøyet. 380 kamper skal spilles fra august til mai neste år. 

I begynnelsen av juli vil SkySport annonsere hvilke kamper som skal sendes live på TV. 126  11. og 12. august begynner moroa som varer til og med 19. mai 2019 og en vinner er blitt kåret.

Lest? Skråblikk på VM i fotball   

Her er første serierunde:

  • Arsenal-Manchester City
  • Bournemouth-Cardiff
  • Fulham-Crystal Palace
  • Huddersfield-Chelsea
  • Liverpool-West Ham
  • Manchester United-Leicester
  • Newcastle-Tottenham
  • Southampton-Burnely
  • Watford-Brighton
  • Wolves-Everton

Allerede 27 dager etter at VM-finalen er over, sparkes altså verdens mest omtalte liga, Premier League i gang igjen.  Sesongen 2018/2019 vil kunne bli like uforutsigbar som alltid, skjønt, det finnes favoritter og outsidere også denne gang – og de nyopprykkede lagene, Cardiff, Wolves og Fulham, som har vært vant til å vinne langt flere kamper enn de har tapt – vil møte mye bedre og vanskelige motstandere.

Legg merke til den første toppkampen, mellom Manchester City og Arsenal, som utvilsomt ble TV-kamp medio august. Godbitene står formelig i kø gjennom sesongen. Du som er glad i fotball – har mye å glede deg til i tiden som kommer.

Her terminlisten for Premier League 2018/2019

Her terminlisten for Premier League 2018/2019

Vi kommer til å legge mye vekt på overgangsvinduet, som stenger 9. august, før vi setter opp vårt tips til hvem vi tror vinner Premier League kommende sesong, men det er kun seks lag det står om, denne gang også. Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool og Tottenham.

City, United, Tottenham og Liverpool skal spille Champions League, ligacup, FA-cup og altså full serie, noe om innebærer nær 60 kamper, alt etter som man går videre og har sportslig suksess. Chelsea og Arsenal skal spille Europa League samt de nasjonale cupene.

Lest? Wolves henter Benficas dyreste spiss! 

Milliarder av pund blir brukt på spillere, det omsettes for enorme beløp når verdens beste liga sparkes i gang, managerne, et prøvet folkeslag, som tjener mye penger på å måtte gå på dagen – hver gang, om resultatene uteblir. 11 managere fikk sparken i forskjellige klubber i Premier League forrige sesong.

Her terminlisten for Premier League 2018/2019

Wolves-matches coming Premier League-season photo: Premier League

Vi får en liten pekepinne på hvordan to av de største favorittene ligger an før sesongstart, allerede 5. august, spilles Community Shield, mellom seriemester, Manchester City og FA-cup-mester, Chelsea. Et ubetydelig trofé isolert sett, men man får se hvordan to av favorittene stor til hverandre og lagene stiller ofte her med sitt antatt beste lag.

Populariteten ser ut til å ikke nå noen grenser hva engelsk fotball angår. TV-avtalene er verdt milliarder, billettprisene øker i takt med ønske om å se sitt favorittlag. Mange briter makter ikke å kjøpe billett til kommende sesong. Det er blitt for dyrt.

Et fotball-VM er det perfekte utstillingsvindu for alle spillere som deltar. Mang en gang har vi fått møte ukjente spillere som har blomstret for aller første gang i VM, blitt hentet til f.eks Premier League, for deretter og forsvinne igjen. Ikke alle, men mange har erfart denne uheldige skjebnen.

De som gjør det bra i fotball-VM, har svært gode kort på hånden for å forbedre sin personlige kontrakt, eller gå til en større og bedre klubb.

Lest? Dyrt å se Premier League neste sesong! 

Vi gleder oss selvsagt alltid til VM i fotball, men for Vargas12.com, er det Wolves i Premier League som er høydepunktet for fotball-interessen i tiden som kommer. Wolverhampton møter altså Everton hjemme i første kamp 11. august. Wolves møter Manchester City allerede i andre hjemmekamp, for den kommende sesongen. Vi må innrømme at vi gruer oss, men gleder oss mest.

Her er full terministe!

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com