Justin Bieber kommer til Norge for å holde tre meget omtalte konserter 16. 17. og 18. april i Telenor Arena. Verdensstjernen skal ikke bo i Oslo sentrum, men på ærverdige Holmenkollen Park Hotell. 

– Luksushotellet, som ble bygget i 1894, har flere luksussuiter. Det er likevel ”Executive Suiten” som er den største med sine 150 kvadratmeter, og det er trolig her Justin vil koble av mellom sine tre konserter på Telenor Arena.

– Nær 75000 elleville «Beliebers» har billetter og har gledet seg et år på disse tre konsertene, og det er ventet at hovedstaden blir snudd på hodet av norske Justin Bieber fans. Kloke rektorer på Sunnmøre har til og med flyttet tentamen for at elevene skal få kunne dra til Oslo får å oppleve den største popstjernen i verden siden Michael Jackson, mange tror og mener Justin blir større.

Holmenkollen Park Hotell er blant de flotteste i landet og en suite koster 15000,- pr. døgn. Det spiller ikke så stor rolee for q9. åringen fra Canada, han er blant de rikeste under 20 år i hele verden. I 2012 tjente han nær 1 milliard kroner.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vMYQjo6bAi4[/youtube]

Suiten artisten skal bo på har eget konferanserom, peisestue, spisestue, to soverom og to luksuriøse bad. Så det skulle ikke være mangel på plass hos Biebes mens han bor i Norge.

– På forrige Norgesbesøk bodde Justin på Clarion Hotel Royal Christiania midt i Oslo sentrum. Nå må fansen komme seg opp i Holmenkollåsen, ca 15 minutters biltur fra sentrum om de skal få se sitt Idol vinke fra vinduet.

– I følge Arrangør og politi har de alt under kontroll før det braker løs, sist gang Justin Bieber var i Norge i mai 2012 hadde ingen kontroll på noe som helst. Mengden av «Beliebers» tok både daværende arrangør og politi på senga.

Om du er usikker på hvordan dette blir for deg, så har «Atomic Soul», arrangør for de tre konsertene i Telenor Arena satt opp noen konsertvett-regler for at du skal komme så godt forberedt som mulig.

Generell konsertvett
• Pass på at du får i deg nok mat og vann gjennom dagen og kvelden!
• Kle deg godt. Det kan fremdeles være kaldt i april, og det norske været kan være uforutsigbart.
• Hold deg sammen med dem du skal på konsert med. Gjør gode avtaler på hvor dere skal møtes om dere skulle komme bort fra hverandre.
• Lytt alltid til beskjeder fra arrangør, politi, vakter, helsepersonell og andre som jobber på arenaen.
• Ta godt vare på hverandre! Ikke press i køen og hold dere rolige. Alle vil få plass inne på arenaen, så ingen grunn til å stresse. Hvis du vil ut av mengden kan du gå ut til siden, og trekke deg tilbake til et området med mindre trykk.
• Ingen harde gjenstander vil være tillatt å ha med seg inn på arenaen. Dette gjelder også paraplyer, flasker, brus bokser etc.
• Profesjonelt foto- og videokamera er ikke tillatt. Du kan ta med deg mobilkamera eller kompakt kamera uten profesjonell linse.
• Vi anbefaler på det sterkeste at alle under 13 år går i følge med foresatte eller eldre venner som også har billett til konsertdagen.

Dørene åpner kl 18: 30 alle dager. Husk at du som har plassbillett trenger ikke å stå i kø før konserten.

Kilde: SeogHør.no

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva mener du er verdens verste yrke?

Hvilke yrker i verden ville du satt som nr 1 i verden. De færreste har selvsagt liten eller ingen bakgrunn...

P3 SkoleSession er en viktig konkurranse- stem på Glemmen!

NRK P3 tar med seg Margaret Berger og LidoLido til en skolegård i Norge for å lage tidenes skoledag, vil...

Lukk