Storfilmen Hercules har premiere 1. august og vil få kinogjengere over hele verden til å innta sine seter. Endelig har også norske skuespillere fått muligheten på de største lerretene, de vi liker best- de som kommer fra filmbyen Hollywood.

Brett Ratners storfilm Hercules har to norske stjerneskudd med i sine rekker. Ingrid Bolsø Berdal og Aksel Hennie har ikke noen hovedroller, men det er kun snakk om tid før vi får en norsk skuespiller i en hovedrolle i en viktig amerikansk film.

http://www.youtube.com/watch?v=4JZhGYrgCPg

I de viktigste rollene i denne action og eventyrfilmen finner vi bl.a Dwayne «The Rock» Johnson, Irina Shayk og Ian McShane.

Hercules er en mann med enorm styrke som en Bjørn, men itillegg har han alle de menneskelige trekk som empati, kjærlighet og sterke følelser. Det ligger i kortene at dette slett ikke er noen kjærlighetsfilm, Hercules er tvunget til å sloss for livet, det blir en kamp som får dramatisk utfall. Tidenes kamp på liv og død.

– Med norske skuespillere på den store Hollywood-himmelen åpner dette sjansen for nye norske film-priser. Nå er ikke Hercules noen Oscar-kandidat, men blockbusters-filmene har et stort publikum, dermed kan det også komme nye amerikanske film-tilbud til de norske skuespillerne.

Aksel Hennies «Hodejegerne» fra 2011 var en stor suksess og nordmannen har et solid filmnavn både i Europa og i USA. «Max Manus» og «Age of Heroes» er andre filmer som har gjort Hennie til en av Norges mest ettertraktede skuespillere i internasjonale produksjoner.

Aksel Hennie er også med i filmen «The Last Knights» med Morgan Freeman i hovedrollen. Denne filmen har premiere i løpet av 2014.

Filmen Hercules har premiere 1. august og har en aldersgrense på 15 år.

 

Foto: Flickr/ Celebrity Clothing Store

Vargas

 

Tags: action, Hercules

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva er Plus Size?

Plus Size er en størrelse brukt i motebransjen, på modeller som er litt frodigere enn de fleste andre. Altså en...

Den store kjærligheten- den som varer evig, garantert!

http://www.youtube.com/watch?v=Hfaq5LxX-Sg Den ekte evigvarende kjærligheten som bare den som elsker fotball kan forstå. Den glødende følelsen av tilhørighet, samhold og...

Lukk