Historien om Lisbeth Salander fortsetter! En ny bok er skrevet av en ny forfatter, som fortsetter der Stieg Larsson avsluttet trilogien om den lille hackeren Lisbeth Salander. Det er forfatteren bak boken om Zlatan, David Lagercrantz.

Boken heter “Det som inte dødar oss” og er en direkte fortsettelse fra den meget populære historien som også har blitt til tre svenske filmer med, Noomi Rapace i hovedrollen, og en amerikansk versjon der, Rooney Mara, spilte Lisbeth Salander.

Bøkene “Menn som hater kvinner“,  “Jenta som lekte med ilden” og “Luftslottet som sprengte” er solgt i mer enn 80 millioner eksemplarer verden over.

Mikael Blomkvist ble i de svenske filmene spilt av meget dyktige Michael Nyqvist, og James Bond personlig i den amerikanske versjonen, Daniel Craig.

Historien om Lisbeth Salander fortsetter!

Siden forfatter Stieg Larssons død, har det pågått en personlig konflikt mellom hans samboer gjennom mange år, Eva Gabrielsson og Stieg Larssons familie.

Har ikke forlaget fått tilgang til det materiale som Eva har i sitt eierskap. Det er sannsynligvis en fjerde bok som Stieg Larsson ikke ble ferdig med, da han døde brått i 9. november 2004.

Derfor har forlaget, i samarbeide med rettighetshaverne, Larsonns arvinger, hans far og to brødre- fått forfatteren David Lagercrantz, til å fortsette i Stieg Larssons ånd. Om det vil stå til lesernes forventninger, gjenstår og se.

Boken slippes på verdensmarkedet 27. august 2015 og skal ha over 500 sider i følge DN.se Skulle det bli en filmversjon av den fjerde boken, er det mange fans-av denne historien, som gjerne ser Noomi Rapace i den fjerde filmen om og med, Lisbeth Salander.

Er dette en bok også du har ventet på?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Plus Size modell- Tess (29) bruker størrelse 52

Plus Size modell- Tess (29) bruker størrelse 52, og er en svært ettertraktet modell. Hun er også en av verdens...

Lukk