Historien om tolleren Josef M. Aronsen fortsetter her.

I nabolaget der Josef vokste opp var det ikke fritt for at festene gikk over alle beregninger og politiet var ofte involvert. Det var aldri noen grunn til bekymring. Josefs far var en høyt respektert dommerfullmektig og kunne med stoisk ro ordne opp i de vanskeligste utfordringer.

Josef skjønte at det ikke alltid gikk helt etter boka, men så lenge han selv kunne slippe bråk pga fars verbale kunster spilte det mindre rolle. Dessuten var alle lover til for å brytes etter Josefs mening.

Politi, staten og de norske lover og andres regler kunne brenne i helvete. Josef gjorde ofte brekk, stod for biltyveri og annen små-kriminell aktivitet, for spenningens skyld selvsagt, men det var før han kom over hvor fantastisk sex var.

Da Josef var 16 år var han og bestekompisen Hermann i syden. På Magaluf på den spanske velkjente øya Mallorca. Der opplevde guttene gruppesex med både jenter og gutter involvert samtidig, og Josef startet med det sitt livs orgie.

Hermann stod Josef svært nær, dessverre døde Herman i en bilulykke noen uker at de kom hjem i fra heisa-turen i Spania.

Tapet av kompisen kom som et sjokk på Josef, men han klarte ikke å sørge skikkelig før mer enn et år senere. Da gråt han i tre dager i ett strekk. Utløsningen på sorgen kom nok etter at hans første kjæreste ble sammen med annen kompis av Josef, i et sjalusidrama uten sidestykke.

Josef var fra den dagen en kald fisk som ikke brukte andre følelser kombinert med sex enn for å holde den verste kåtskapen i sjakk. Josef hadde heller ikke noe fast følge etter dette. Hans første, Janne var og ble den han hadde hatt følelser for. Punktum.

Den bilfile unge mannen som en dag skulle bli en dyktig toller hadde en god og trygg oppvekst med en mor som tok seg av alle sysler bare en mor kan klare. Hun var omsorgsfull og fulgte opp alle plikter i forhold til skolen, at Josef gjorde lekser og at han alltid fikk med seg matpakke. Han var jo enebarn, så Grete, Josefs mor hadde god tid til å dulle mye med sin sønn som hun var svært glad i og opptatt av.

En gang ble hun skikkelig sint, og Josef ble faktisk redd. Han og to andre gutter i fra syvende klasse, Josef selv gikk i sjette, hadde drept en katt og dens tre unger. Josef prøvde seg med en dårlig unnskyldning med at det hele var et uhell.

– Et uhell?! Freste Josefs mor. – En katt klatrer vel ikke inn i en mikrobølgeovn og får starten den selv! Josefs mor skalv i stemmen og Josef kunne se at hun var på nippet av å begynne å gråte.

– Du havner på barnehjem om du ikke slutter med denne galskapen, SKJØNNER DU DET!? Smalt det fra Josefs mor.

Josef hadde ikke spesielt lyst til å bo på barnehjem, så kattedrap sluttet han med med det samme.

Grete jobbet som sydame for en herrekonfeksjons forretning i Bygdøy Alle.  Peer A. AAbelsen & Sønn. Her gikk kun de fineste fruer med nesen i været og prøvde å se langt rikere ut enn de egentlig var. Det visste Josefs mor, for hun måtte rett som det var sette mye hardt opptjent håndarbeide på krita, slik at de fine «rike» fruene kunne betale når mannen i huset hadde fått sin månedlig lønn.

Josef hadde ved en anledning feid over en av de rike fruene da han var innom sin mor på jobb for å få penger til en gutte-tur som ble litt dyrere enn først antatt.

Han fulgte etter den fine-fruen ut av butikken og videre rundt to kvartaler. Da han så at hun låste seg inn i den digre villaen, satset han på at hun var alene. Han var en stor flørt og formelig snakket seg ned i de digre trusene til fin-fruen. Hun hadde aldri opplevd noe lignenede og ba på sine knær om at Josef måtte komme tilbake igjen. Hun hadde aldri opplevd å få orgasme med sin mann, men med Josef kom hun tre ganger.

-Herregud, hvordan gjorde du det Josef? Sa hun, med lengsel i både blikk og tone. -Jeg bare brukte tungen der jeg vet det gjør godt, no big deal det. Sa Josef selvsikkert og kysset fin-fruen farvel med lovnad om å komme innom og ta henne hardt og lenge igjen. Fruen dro Josef hard inntil seg i det han skulle gå.

– Du må love meg det Josef, du kan få penger om det er det du trenger, sa fin-fruen.

-Faktisk så er jeg blakk, så kunne du hjelpe meg med noen tusenlapper så hadde det vært kanon, sa Josef og kikket seg rundt om det var noe av større verdi han kunne lure det naive kvinnemennesket for.

Fin-fruen var rask med å slenge tre tusen kroner til Josef, og stakk tungen langt ned i halsen hans samtidig så han nesten mistet pusten. I samme øyeblikk tok den kåte merra et skikkelig røsk i ballene på Josef.

– Jeg skal ha mer av deg, skjønner du det!?

Josef kom seg ut av den digre villaen og la på sprang for å rekke bussen til byen. Endelig penger til party, sa han til seg selv i det buss nr 23 svingte inn på holdeplassen. Josef smilte fornøyd og gledet seg vilt til å feste med gutta.

Året etter skulle Josef endelig bli russ. Han gikk for oppgaven med å bli russe President med stor iver…

Om du og alle andre som har lest denne fortellingen, vil vite hvordan det går med tolleren Josef M. Aronsen. så er det fint med en tilbakemelding.

Denne fortellingen var et innblikk i hvordan hans liv var med mor og far i Bærum i den tiden han vokste opp.

Det er ingen overdrivelse å innrømme at Josefs liv er tosidig. Han er født på solsiden, men havner raskt på feil side av det meste i sitt usle liv…

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Maria Mohn med sommershow på Oscar i Fredrikstad 18. juli

Hele Fredrikstads Maria Mohn, foreløpig best kjent for det norske publikum gjennom sin fantastisk innsats i TV2s IDOL i 2011, der...

Norske modne kvinner kjøper sex i Gambia

Norske kvinner velger ikke å kalle seg horekunder, men det er det de er. Norske MILFS, som velger å reise...

Lukk