“Hjem til Jul” – endelig på Netflix sammen med et helt hav av gode filmer og serier. Har du ikke Netflix går du nemlig glipp av en hel haug med god underholdning. Faktisk alt det kollegaer, medstudenter, venner og familie snakker om. Nå og gjennom hele julen.

Hjem til jul” sesong to er nemlig grunn nok alene å betale det det koster å ha et abonnement på verdens beste strømmetjeneste. Er du ikke enig vil vi gjerne høre fra deg i kommentarfeltet.

Ida Elise Broch

“Hjem til jul fikk en braksuksess i julen i fjor. I år er oppfølgeren klar. Nok engang er det sykepleieren, Johanne, spilt av Ida Elise Broch (33), halv-lillesøsteren til Nicolai Cleve Broch – som har hovedrollen. I første sesong, som fortsatt er tilgjengelig på Netflix, leter Johanne etter en kjæreste.

Lest denne? Prinsesse Diana på Netflix

Serien sluttet med at noen ringer på, på selveste julaften, (kjæresten kanskje) uten at det blir avslørt for seerne. Litt kinkig avslutning for mange? Fortvil ikke. Hvem som ringte på får du selvsagt vite i starten av sesong 2. “Hjem til jul” var den første helnorske serien som ble produsert for Netflix og det ble en overraskende populær serie. “Hjem til Jul” – endelig på Netflix.

Flotte Ida Elise Broch er en glimrende skuespiller det er lett å bli litt forelsket i.

Du har sett henne i “Det Tredje Øyet“, “Lillyhammer“, “Mannen som elsket Yngve” og “Mørke sjeler” – blant flere filmer og serier. En skuespiller som har et vidt spekter av ferdigheter, men er kanskje best i denne genren. Humor og familiedrama med en sexy undertone. Johanne, altså Ida, har utseendet med seg, som det heter og hun har draget på de fleste menn hun møter.

"Hjem til Jul" - endelig på Netflix
Johanne spilles av flotte ida Elise Borch Foto: Netflix

La oss ikke gå rundt grøten mer. Sesong 2 av “Hjem til jul” har en seksuell undertone.

Kanskje er det ikke denne serien du setter deg ned med mor, far og søsken for å se. Da kan dere få gløggen i vrangstrupen før dere vet ordet av det. Her er det brasiliansk voksing, orgasmer i fleng og til og med pusteøvelser for å nå klimaks. Det er morsomt, men litt kleint og.

Nett-fredagspils

“Hjem til Jul” – endelig på Netflix – skal du forstå hva vennene dine snakker om når dere deler en øl eller en flaske sprudlevann på nett-fredagspilsen, bør du se denne serien. Den nye skålen, kosen etter jobb på fredags ettermiddag må tas via Teams, Skype eller en annen form for videolink. Greit for deg å være oppdatert, er det ikke?

“Hjem til jul” er altså en humoristisk serie, men passer ikke for barn, men for tenåringer og unge voksne. Og voksne og eldre. Aldersgrensen er derfor satt til 13+.

Lest? Den beste TV-appen for hele familien

I denne norske serien finner du kjente fjes du garantert har sett mange ganger før. La oss nevne i fleng: Stian Blipp, Dennis Storhøi, artistene Gabrielle og Dagny, svenske Felix Sandmann fra serien “Størst Av Alt“. Og ikke minst de gode veteranene fra film, TV og scene, Hege Schøyen og Anette Hoff.

Nett-fredagspils kan være hyggelig det. Bare få senket skuldrene og delt tanker om alt og ingenting. Snakke om noe annet enn Corona, hjemmekontor, nedstengning og smittetiltak. Det er jo nettopp derfor en slik deilig useriøs komedieserie er så dundrende velkommen også.

Netflix

For noen er 189 kroner per måned veldig mye penger. Det må vi respektere. For andre er det ikke rare summen. Hva får man for 190 kroner i Norge i dag? En middag til fire på Rema inkludert drikke. Ja, noe sånt. Det bør faktisk de fleste unne seg. Fordi det er tusenvis av timer med fantastisk underholdning på Netflix, for både små og store.

Selv kresne fedre finner garantert noe de kan like på Netflix. Enten de liker motorsport, dokumentarer, natur, action eller naturprogram.

Vi har selvsagt funnet våre favoritt serier. Og da kan vi ikke la være å nevne “Papirhuset. Denne spanske serien som har tatt verden med storm. Faktisk Netflix sin mest viste serie som ikke er engelsk-talende. “The Crown” er en annen ypperlig serie som er populær hos mange nordmenn.

Breaking Bad,” “Orange is the New Black,” “The Americans,” “Virgin River,” “The Haunting,” “The Queen’s Gambit”. Og ikke minst “Anne with an E” som leder den internasjonale listen over mest populært, uansett genre på Netflix akkurat nå. Alt dette er å finne på Netflix. Det er faktisk verdt prisen.

Regissøren av “Hjem til jul sesong 2 heter Per-Olav Sørensen.

Premieren av “Hjem til jul” sesong 2 kommer på Netflix fra 18. desember.

I ventetiden anbefaler vi den første sesongen. Den var overraskende bra, men husk at serien er norsk. Verken svensk eller dansk.

Vargas

Pin It on Pinterest