Hjem til Jul? Alle som studerer utenbys, jobber hjemmefra eller av andre grunner ikke er hjemme i store deler av året, elsker å reise hjem til jul. 

Hva er vel bedre enn å komme hjem til de som betyr mest i den tiden av året det er mørkt og kaldt, da de nærmeste betyr så uendelig mye. De som er så lett å savne når man ikke ser de på lang lang tid.

– Ikke alle får være sammen med sine nærmeste til jul av ulike årsaker. En god og varm tanke er en liten erstatning, men å høre stemmen til de nærmeste hjelper alltid. Kan du klare å komme hjem til jul så er det selvsagt en glede for alle som gleder seg over ditt nærvær. Det er langt fler enn du tror.

Hjem til Jul?

Du er så viktig for så mange. Jula blir ikke det samme uten deg. Kom hjem min kjære.

Hjem til Jul?


Å reise hjem til jul gir sjelefred og sinnsro. Man får krefter til å begi seg ut på nye oppgaver i det nye året vell-vitende om at man alltid er velkommen hjem.

Å komme hjem til jul der det lukter «hjem» er en glede mange sitter igjen med i lang tid. Høre julemusikken kime i det du kommer inn, den gode klemmen fra de man ikke har sett på så alt for lenge, lukten av mat, følelsen av godhet og nærhet til de som betyr mest.

Alle elsker å komme hjem til jul! Du bør reise hjem til jul!

Vargas

Foto: mellow_stuff

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hver gang vi møtes kommer nok en gang å merke deg for livet

Sesong 3 er på vei. Nye artister, nye gode mennesker med enorm musikalsk erfaring er klar for vie mye tid,...

Viser du deg naken for din partner?

Viser du deg naken for din partner? Om ikke du tør så bør du ta en lang fart og faen...

Lukk