Hobbiten – Ringen ikke sluttet? Historien om den farlige og «onde» ringen med stor makt, er for mange den ultimate eventyrfortelling. Nå skal det historien avsluttes.

Historien  begynte som de fleste vet, med «Ringenes Herre», så film nummer to, «To Tårn», til det endte med enda et terningkast seks med «Atter en Konge». 

– Disse tre filmene er fortellingen som skjer etter «Hobbiten-trilogien» som består av «The Hobbit«, eller «Hobitten» som vi kaller den her hjemme.

Film to fikk navnet, “The Hobbit The Desolation of Smaug”, kalt «Hobbiten» del 2 på norske kinoer, før det hele avsluttes nå med den siste og helt avgjørende filmen, «The Battle of the Five Armies«.

Lett å forstå om du har fulgt med på Peter Jacksons fantastiske filmeventyr, basert på bøkene til J.R.R Tolkien.

– Nå snakkes det i filmbransjen, om det finnes materiale eller planer om å produsere enda en film etter at de seks filmene, eller to trilogiene skulle ha endt historien om ringen.

Mye penger er i omsetting rundt denne historien. Fansen er villig til å gjøre mye for å få se enda en film om alle sine helter i dette fiktive universet kalt The Middle Earth, som også har sitt eget språk, laget kun for disse filminnspillingene.

Hobbiten - Ringen ikke sluttet?

Hobbiten – Ringen ikke sluttet?

– Å lage en syvende film om ringen og alle de involverte, det gode i en evig kamp mot onde krefter som blir stadig farligere og flere, krever åpenbart en plan, en strategi og ikke minst et manus.

Manuset er skrevet, vær sikker på det, men kommer filmen av den grunn? Fansens svar er et rungende ja.

Tolkiens univers er et fantastisk mesterverk, mange mener Peter Jacksons filmer er enda litt bedre. Millioner av mennesker har sett filmene, tusenvis har oppkalt sine barn etter heltene og ha trykket historien til sitt bryst.

Milliarder av kroner i forskjellige rekvisita omsettes hvert eneste år, verden over. Mange har til og med lært seg det «alviske språket» som «prinsesse Arwen» i Liv Taylors skikkelse snakket i de første filmene, men som blir enda litt mer framtredende i de tre neste.

– Peter Jackson har også enda et fjell å bestige om han skal lykkes med å få en syvende film på lerretet, etter mer enn 15 års arbeide med å filmatisere Tolkiens bøker. Det er J.R.R. Tolkiens etterfølgere.

Skaperen selv døde i 1973, og hans etterfølgere som sitter på alle rettighetene, har ikke spesielt lyst til å se enda en film basert på farens bøker. Ikke ennå.

Da må de i så fall mye penger på bordet.

De du vil møte på i den siste filmen, «The Battle of the Five Armies»  er alle de du har sett i Hobbiten-filmene, noen har også vært med i de tre første «Ringenes Herre«-filmene.

Orlando Blom som «Legolas», Christopher Lee som skurken «Saruman», «Gandalf» i Ian McKellens skikkelse. Det samme er vakre Cate Blanchett i rollen som skogens dronning,

«Galadriel». Evig unge «Eldron«, som er «Arwens» far, spiller rollen som konge, Herre eller hersker over alle alvene i Kløvendal ( og dermed udødelig), spilles av fantastiske Hugo Weaving.

Silmarillion, er en samling av forskjellige historier basert på J.R.R. Tolkiens bøker, men som ble redigert etter hans død, av hans sønn, Christopher Tolkien. Dette kan være med på ende alt håp om enda en film om ringen, dessverre.

Verdens-premiere på den siste av «Ringenes Herre» og «Hobbiten-filmene» er 11. desember 2014.

Foto: www.superheromoviesnews.com

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hawking advarer mot kunstig intelligens

Hawking advarer mot kunstig intelligens. En av de mest erfarne forskerne i verden, den stadig sykere Stephen Hawing, som lider...

Bli millionær med et klikk

Bli millionær med et klikk. Det er alltid flott med litt ekstra tyngde i lommeboken når vi nå går inn...

Lukk