Per-Mathias sier «R» som ingen andre kan, han har møtt veggen som Roseborg-trener og tatt OL-gull med kvinnelandslaget. Kanskje burde han ha holdt seg til kvinnene?

Nå er det lett for alle i Norge å sitte klar via sosiale medier å slakte det norske landslaget som aldri kom seg til VM i Brasil 2014. Det er kun spilt drøye 90 minutter fotball med ny landslagssjef. Problemet er dog litt mer komplisert fordi den nye sjefen gikk ut i hundre, spesielt i media.

Norge fikk bank mot Slovenia og sjefen sier etter kampen at han er veldig veldig godt fornøyd med offensive delen… tap 3-0!

Han Per-Mathias har litt skyld i det selv fordi han bredbent har gått ut og brukt en hel ordliste av fantastiske positive formaninger om hvor gode og klare planer som skulle leves ut på banen i Slovenia. Med samme keeper med samme forsvar og med ingen plan over hvordan forsvaret skulle spille, ble det slakt nok en gang for det norske herre-landslaget.

Per-Mathias HøgmoFoto: Flickr/ J.Sahlen76

Lett å være stor i kjeften når man kommer fra Nord Norge og har doktorgrad i fotball. Synd det ikke vises i resultater på banen.

– Norge skulle kjøre på i angrep og det skulle bli en markant forskjell på Høgmo-fotball mot Drillo-fotball. Så feil kan man ta. Høgmo har bæsja kraftig på leggen med å gå for hardt ut, han burde med respekt å melde gå langt mer forsiktig ut i media.

– For deg som trodde på en revolusjon med Per Mathias som landslagssjef så må du allerede nå skrenke inn på de enorme forventningene. Høgmo, Drillo og Semb gikk i samme «klasse», derfor har norsk landslagsfotball gått ut på dato.

Semb må bort, det er første bud for å få en ny og riktig strategi på plakaten for Norges fotball-framtid.

Per-Mathias må jekke seg ned to hakk og være langt mer ydmyk for oppgaven. Verden går ikke under fordi om Norge er et drittlag i fotball, det er bare drit-flaut når en ny landslagssjef er så tøff i tryne og tror han har alle svar før en ball er sparket.

Ingen er interessert i Norge-Island på Ulleavål. En VM-kvalifiseringskamp som selvsagt burde ha vært gratis som en trøst til det norske folk. En billett koster fortsatt mer enn 500 kr. Skammelig!! NFF har ikke gangsyn.

Høgmo kan få suksess om han bytter keeeper og får inn nye folk i trenerstaben som kan tette forsvaret. Spillerne er gode nok om de får spille på riktige måte. Må innrømme at skepsisen allerede har krøpet inn under huden og langt inn i beinmargen. Det vil ta tid for den forsvinner. Lang tid.

Per Mathias bør holde kjeft til media og heller bruke tid på et slagkraftig ungt landslaget som kan gi gode resultater i kampen om billett til EM i 2016, i Frankrike.

Høgmo har sagt at dit skal vi garantert, med skarring på R´en som bare han kan….

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Barn bør få være barn så lenge som mulig- pizza og cola er ok!

Barn bør få være barn så lenge de selv ønsker det. De blir tidsnok voksne ,og de er barn bare...

Er du fortsatt redd for å dø?

Er du fortsatt redd for å dø? Mange mennesker synes at døden er en veldig dårlig løsning på slutten av...

Lukk