I følge VG.no, kommer Norsk Fotballtrenerforeningen ved leder, Teddy Moen, med en pekefinger til Høgmos kritikere. Man skal huske på mennesket og fotballtreneren i kaoset rundt kritikken av landslagstreneren. 

For noen er det en meningsløs formaning, all den til Per-Mathias Høgmo leverer elendige resultater, over for lang tid.

Med en årslønn på nær 4 millioner kroner, bør han jaggu tåle den kritikken han er blitt til del. Høgmo er landslagssjef, ansatt av NFF, og har etter egne utsagn tenkt å bli sittende kontraktstiden ut. Passer kritikken ham dårlig, er han fri til å trekke seg når som helst. Ja takk!

Trenerforeningen har en viktig jobb, den skal og bør sette treneren i fokus, men her kommer et budskap som faller på sin egen urimelighet. Teddy Moen burde ha vært på banen etter Ungarn kampen, da Høgmo lovte på kamera at Norge skulle til EM. Da blåste det også rundt tromsøværingen. Nå derimot, er det et folkekrav at noen andre får jobben med å rydde opp.

Les også: Norge etter Høgmo

Prosjekt Høgmo har vært dødt lenge. Han maktet ikke å nå EM i Frankrike, han når helt sikkert ikke VM i Russland i 2018, da må han selvsagt tåle kritikk for ikke å lykkes, faktisk skulle det bare mangle. Når prosjektet i tillegg er så feil, at trenere og spillere rundt Høgmo har sluttet å tro på ham som sjef, bør han selvsagt skjønne sitt eget beste og trekke seg nå.

Sjansen er overhengende for at Norge fotballforbund finner en løsning der Per-Mathias blir løst fra sin kontrakt, veldig snart.

Trenerforeningen ønsker å stå opp for landslagssjefen. Det går faktisk en grense, og det sier jeg ikke for å forsvare Per-Mathias.

– Mye av det som avleveres av enkelte medier, noen eksperter og fra enkelte trenere i vårt eget miljø, er langt i overkant, mener Moen.

VG.no

Spillere spiller på steder på banen de kun gjør på landslaget, spillere stiller spørsmålstegn ved laguttak og manglende informasjon  rundt laguttaket. Det har åpenbart ulmet lenge i og rundt landslaget, der Per Mathias Høgmo sitter med ansvaret. Form-spillere blir hentet ut av U-21 landslaget, uten å få spille på A-laget og flere av de antatt beste, er ikke engang med i troppen under Høgmo.

Norge under Høgmo har kun 10 seire på 35 kamper, 18 tap og 7 uavgjorte. Hvem er det Fotball Trenerforeningen ønsker å beskytte? Norsk landslagsfotball ligger med brukket rygg, A-laget var like ved å få juling av San Marino! Våkne opp!

Ledelsen i Norges fotballforbund skal evaluere Høgmos tid som landslagssjef, det vil ende med avskjedigelse. Noe annet vil være en vits. Solbakken kommer neppe nå, men en Rekdal, en Solskjær, Trond Sollid, svenskene Hamren eller Lagerbäck eller kanskje en annen utenlandsk topptrener kan hentes inn. NFF har penger nok.

I følge Dagbladet.no har Per-Mathias Høgmo en «uoppsigelig kontrakt» som gjør at han skal inn til forhandlinger om sluttpakke, for å komme til enighet med NFF. Måtte invitasjonen allerede være sendt.

Mannen og mennesket Per-Mathias Høgmo, er det ikke noe galt med, eller ingen som vil noe vondt. Han lever utvilsomt godt etter Norge-fadesen med sin millionlønn. Han bør bære være mann nok – til å forstå at nok er nok.

 

Kilde: VG.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen mister seere uten Farmen-Lasse!

Bråkebøtte, riksklyse og kranglefant. Uten Farmen-Lasse er deltagerne, "One Big Happy Family" der alle konflikter og mishagsytringer blir lagt død....

Kompromissløst treningstøy for den som vet hva man vil ha …

Når du er på trening, men ikke har utstyret i orden, presterer du kanskje ikke like godt uten dine favoritter....

Lukk