Det må du i så fall slutte med tvert! Det er verdens dummeste prevensjons middel, og kan straffes med 18 års ansvar for et annet menneske. Det er mange unge som ikke bryr seg om beskyttelse i det hele tatt. Og det kan få konsekvenser på flere måter enn at det blir barn av det.

Aids florer mer enn noen gang, ikke så utbredt i Europa som I de Afrikanske landene men det er en dødlig sykdom fortsatt, og bør taes på alvor. Men det er også mange andre sykdommer man skal være obs for. Og har man ubeskyttet sex så er sjansen for å bli smittet av en eller annen av et eller annet rimelig stor!

Den årstiden vi er inne i nå, og sommeren vi går i møte skal mange nyte sammen med en kjæreste, eller kanskje prøve å finne en ny. Det er jo mange som også velger å ha » knullekompiser»… Og da kan det være smart å ha tatt forhåndsrelglene, bruk beskyttelse, ikke hopp av i svingen. Det kan bli et nummer du sent vil glemme!

Det finnes prevensjon i mange forskjellige «forpakninger». Kondom, beskytter også mot smitte, anbefales! Det er P- piller, hormonspiral, kobberspiral og pesar.

Men for all del, nyt våren og sommeren som er en fantastisk tid!

Det er ikke mange ukene til sola «snur» igjen…

 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva skal til for at du skifter jobb?

Asså, jeg kunne ikke tenkt meg å bytte jobb, selvom jeg har vært på samme sted i 6 år snart....

RUSS 2010

Russen er ute- og i ferd med å avslutte 13 års skolegang, med russefeiring over hele Kongeriket- Russebiler skal pusses...

Lukk