Asså, jeg kjenner et par tenåringsjenter som er ganske så forskjellige, men begge er fjortiser i ordets rette forstand- De elsker å speile seg blant annet. Hun ene kan stå opp mitt på natta for å speile seg, og hun har med egne ord sagt at hun kan gå på do midt i skoletimen for å speile seg….

Jeg er lettere oppgitt over mangelen på riktig fokus. Asså skolen kunne ha rast ned over hodet på henne bare hun kunne få speile seg ferdig. Jeg tror ikke det er egoismen i seg selv som styrer det, hun bare tror det er sånn. Tenåringer flest har fokus på seg selv, og det er helt sikkert naturlig, men hva er det se ser etter i 20 min av gangen inne i speilet?

Jeg husker godt når jeg var ungdom selv- det er jo bare noen få år siden. Men jeg kan da ikke huske at jeg speilet meg noen gang. Er man naturlig pen mener jeg så er det jo lite å rette på…

Så har de fått mensen da begge to! OMG! Det går i små bind, store bind, dag bind, nattbind, med og uten vinger. OB med og uten vinger. Nei kanskje ikke, men det er ikke lenge før budsjettet for dameartikkler overskrider matbudsjettet!

Og PC bruken er jo et kapittel for seg selv. De kan sitte lenge og vel, og spiller musikk med headset, men det er likevel så høyt at det deles med alle andre. Facebook, Nettby, Skype osv. Det er vel ingen ting de ikke er innom. Og prøver man å ta en titt på hva de driver med blir det en oppstandelse av enn annen verden.

Gutter tenker jeg!

Gutter ja! Det er tilsammen 43 bilder fordelt på to rom av forskjellig gutter med eller uten skjorte, og de aller fleste er fra USA- Den ene helt sikkert smarter enn den andre. Spør du 10 av guttene på veggen om hvor Norge er, så svarer sikkert halvparten at det er hovedstaden i Sverige e.l.   Men å posere det kan de…

Jeg var opptatt av jenter selv jeg i tenårene, er det fortsatt forøvrig, men alt det drama rundt kan jeg ikke huske. Det diskuteres, gråtes, pyntes og håpes for guttene på samme alder.

 -Kontantkortet er tomt etter to dager og tenåringene ser ut som spørsmålstegn når det ikke blir fylt på igjen før om 28 dager- Og hvor mobiltelefonen letes etter konstant. Jeg må låne bort min telefon for at de skal ringe til sin, for å høre hvor den er…

Foreløpig ser de på gutter på samme alder- men så snart de runder 16 så er det gutter med bil som gjelder! Kan tro jeg gleder meg! Bilen ser ut som den skal være med i et billøp og terningene og Vonderbaumen dekker nesten hele frontruta.

  Plutselig så står det en svær kar med skjegg på 1.86 og skostørrelse 45 i gangen min, og ser ned på meg og vil på date med husets håpefulle….

Jeg ser meg selv i speilet og ser at det lille håret som er igjen blir raskt mye gråere…

Man kan ikke fri seg fra å føle seg gammel- sånn plutselig.

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Navarsete må gå

    Liv Signe Navarsete er i skikkelig hardt vær om dagen og det er en overhengende fare for at...

Sliter du med å få hjelp?

  Uansett hva du vil ha hjelp til så er det noen som kan hjelp deg med det. Nesten! Det...

Lukk