– Da har jeg endelig høstferie og turen går utenlands- til våre deilige naboer i øst. Der skal tiden tilbringes i saunaen, i restauranten, i baren, på pub og i bassenget. For ikke å snakke om i deilige digre hotellsenger. Kun i en seng av gangen selvsagt, men på utvalgte hoteller med respekt for seg selv, er det store myke senger. Perfekt for en livsnyter som meg.

 Å gå til frokost og spise fra en vellfylt og delikat buffet, for deretter å slippe å ta oppvasken er en eventyrlig og befriende følelse.

 

Foto: SIDE2.no

Det er en ting som er viktig i løpet av hektiske hverdager, det er å planlegge nøye til en velfortjent tur. Plukk en dato der du og din elskede kan bruke på hverandre, på litt luksus og kos. Der hverdager blir satt til side, og fokuset er på kun dere to. Uten noen forpliktelser, uten matlaging, husvask, klesvask, lekser og stress.

Bare det å våkne opp i en hotellseng og vite at denne dagen skal settes av til kos og nytelse er fantastisk. Det å glede seg til en langweekend med sin kjæreste er alene ubetalelig.

Har man ikke hektiske hverdager setter man ikke så stor pris på fri og ferier. Det er flest hverdager, derfor er  det viktig å trives godt med jobb og skole.

Allikevel har de fleste godt av å komme seg hjemmefra, bryte rutiner og senke skuldrene. Være til stede i din partners liv. Lytt og vær til stede. Spis, elsk, lev. Nyt hverandre og timene dere har sammen.

For tre netter inkl frokost kan du lett komme under 1000 kr pr natt for begge, hvor- som- helst. Må du fly kommer selvsagt den billetten i tillegg.

Sjekk ut Hotels.com, COOP hotellkupp eller billighotell.no og bestill allerede i dag.

Det er garantert verdt turen.

 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farbror Melker- Vet du hva?

  Maria "Tjorven" Grankvist legendarisk spørsmål fra "Vi på Saltkråkan", serien handler om "Tjorvens" somrer i den idylliske Stockholm skjærgården. En fantastisk svensk...

22. juli 2011- marerittet fortsetter i media

    Det er enda lenge til rettsaken mot massemorderen. Media har nå vært på Utøya, vi vil få se videoopptak og...

Lukk