Det er ikke så mye å lure på. Skal du se sola eller i det minste kjenne litt varme på kroppen før en ny  lang og kald vinter kommer, så er det bare å bestille og reise.

Leter du på nettet så er det lett å finne reiser til syden i høstferien. Reiser du før eller etter så er det mye penger å spare da det alltid koster mer for både fly og opphold i skoleferiene.

Er man ikke så nøye på hvor man bor eller hvordan man bor de dagene man skal nyte late dager, kan en uspesifisert reise spare deg for mange tusen kroner.

Mange nordmenn reiser til varmere strøk for å få litt ekstra energi, og det er svært mange forskjellige reisemål å velge mellom.

Gå til  http://www.finn.no/reise/ eller http://www.restplass.no/ eller hva sier du om to uker i Tunisia for 17 kr? Det er det ikke så mye å si på.

Vær også oppmerksom på at det er mye penger å spare på å reise fra Sverige enn i fra Norge. Og fra Oslo området er det mindre enn tre timers kjøring til Landvetter og Gøteborg. Det er absolutt verdt å sjekke opp.

Med en fortsatt meget sterk krone får du mye for pengene uansett hvor du reiser.

Har du is i magen kan du også kjøpe kun flybilletter og gå for å finne overnatting når du kommer til destinasjon, men det er ikke å anbefale hvis man reiser med barn.

Vær uansett raskt ute med å bestille, du er ikke alene om å være lei av regnet.

God Tur!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jobber du for mye? Får du nok igjen for det?

      CopyrightVidarKolstad.jpg - Å jobbe er en viktig del av livet, og de aller fleste arbeidsføre gjør det...

Pakistan- Den stille katastrofen del II

Pakistan rammes på ny av en enorm humanitær katastrofe der på ny verdenssamfunnet står og ser på. Er pakistanere annen rangs...

Lukk