Endelig er høstferie for mange, ikke for alle, men mange elever har nå en drøy uke med fri. Hva skal du bruke høstferien til? Deilig sex med kjæresten? I så faller du ikke alene. Fritid gir rom for følelser, følelser du kanskje ikke visste du hadde. 

– Sex er som kjent kommet for å bli, du synes kanskje det kan bli for mye fokus på det? Vel, du har kanskje rett, men årsaken er enkel. Alle gjør det, de fleste fordi det er fint, noen for å produsere barn, noen få fordi alle andre gjør det. Det viktigste for de aller fleste er nok å gjøre det sammen med noen som betyr noe helt spesielt.

– De fleste tilbringer hel eller deler av høstferien hjemme, noen har hytte på fjellet og benytter seg av denne. Problemet eller utfordring er at svigermor på død og liv alltid vil være med når dere skal på hytta ikke sant? Det var den sexen for den ferien. Kan like godt bli hjemme. Slik er det heldigvis ikke mange som har det, men for å unngå den «fella» så kan det være smart å bestille seg tur, f.eks til København og holde helt kjeft om det til dere er hjemme igjen. Smart vel?

10392506_10204953039084933_1406483792495431821_n

Foto: Copyright Terje Viken

Enten det høstferie, eller ikke. Sex har man åkke som. Kvinner og menn, unge som gamle. Gutter og jenter, med hverandre eller sammen med flere.  Ja, de gamle har faktisk sex de også. Dine besteforeldre holder på som kaniner så snart de har sjansen, vær sikker på det. De vet hva de liker og kjenner sin partner bedre enn de aller fleste. Tatt helsen i behold så er det faktisk de godt voksne, pensjonistene som har mest sex. Ikke må de vente til høstferien heller.

Det er klart, sitter du der i gyngestolen med treben fra kneet og opp- så er det ikke like enkelt å feie over kjerringa, om man vil eller ei. Men de godt voksne med alle lemmer og ikke minst hodet i behold. De koser seg masse, og det skulle selvsagt bare mangle. Ære være de for det.

Uansett om du har sex med vennene dine, mange unge gjør det skjønner du, forstå det den som kan, eller har plikt-sex med en partner du ikke helt husker hvorfor ble din partner, men dere er fortsatt sammen av gammel vane. Eller du har funnet denne rette og derfor har dere den beste tenkelige og fantastiske sexen man kan tenke seg, og ingen av dere kan få nok. Husk å bring det beste fra deres forhold inn i hverdagen. Nedtur å vente til hver ferie før det skal bli noe action, ikke sant?

Er du singel, kåt og kanskje litt ensom? Da er det stor sjanse for at du er skyld i dette selv. Du må jo ta grep rundt ditt eget liv, det er jo noen der ute for deg også. Sett opp en plan for hvordan du skal gå fram, senk kravene og vær realistisk. Så blir det noe på deg snart, høstferie eller ikke.

Du kan jo ikke gå gjennom en lang høst og enda lengre vinter alene, det skjønner du vel? Dessuten så vil det bli en veldig kjedelig høstferie neste år, om du ikke gjør noe snart.

Det er best å være to! Minst!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Zlatan til Real Madrid om Ronaldo reiser?

Ryktebørsen er en av de tingene fotballfans liker å følge med på. Akkurat nå er overgangsvinduet stengt, men allerede i...

Tiger dreper student- video, ADVARSEL!

ADVARSEL: Denne videoen kan virke støtende på noen.  http://www.youtube.com/watch?v=X19UZbM4Sj4

Lukk