Høyt spill på Farmen kjendis og kjendisene nærmer seg halv gått løp på Farmen, det tilspisser seg rundt hvem som vil mest, og de som bare vil hjem. Spillet er i gang for alle – da Mira Craig dummet seg ut.

HER er søknadsskjema for Farmen 2018!

Mira Craig gikk ut i hundre, med utestemme inne, der iherdige forsøk på å imponere de andre deltagere, ble sett på som negativt og støyende. Mira kranglet med de fleste, gjemte seg for storbonden, Erlend Elias og forsøkte og innynde seg hos gutta på gården.

Den andre utfordreren, Pål Anders Ullevålseter, var både rolig, ydmyk og lydig – gikk på med stor iver på arbeidsoppgavene uten å briljere. Ergo ble han også valgt, framfor bråkebøtta Mira Craig.

Høyt spill på Farmen kjendis

Farmen kjendis – når det begynner å bli alvor Foto: TV2 Underholdning

Det de andre deltagerne ikke var klar over, var Ullevålseters suksess i “71 grader nord” på TVNorge (vant i 2011) og “Isdans” på TV2, (som han vant i 2007). Om deltagerne hadde visst, ville Oslo-mannen blitt sendt hjem på flekken.

Dramaet fortsetter når tvilling nummer to, Johanne, savner sin søster Kristine, som hun selv slo i melkespann-holding, etter avtalt spill, og har gjort alt hun kan for å påvirke sin gode venn, storbonden, Erlend Elias. Som førstekjempe var det overraskende nok, Inga Berit Lein, som ble valgt til førstekjempe.

Til sin store overraskelse, har Lein, som selv er bonde på heltid, blitt presset av storbonden til å velge Johanne Thybo-Hansen til andrekjempe – fordi hun vil hjem til hundene sine.

/2018/utfordrerne-farmen-kjendis-klar/

Lein ville i utgangspunktet være med på noe som lignet på avtalt spill, og er noe fortvilet over situasjonen hun har havnet opp i. Som første utfordrer, vil hun selv bestemme, ut i fra sitt ståsted og ut i fra konkurransen – velge den andrekjempe som gagner seg selv.

Hvem som blir utfordret til tvekamp, ser du på Farmen kjendis kl 20:00 på TV2, søndag 21.januar.

Overraskelsesmomentet på Farmen, er alltid hvem som kommer inn som utfordrer og blir fullverdig deltager. Så langt i Farmens tretten år lange historie, er det ingen utfordrere som har vunnet.

Farmen kjendis 2016, ble vunnet av Leif Einar Lothe, best kjent som Lothepus, som ble rikskjendis og en av Norges mest omtalte kjendiser, etter seieren. Suksessen varte og rakk – mye på grunn av vellykket markedsføring rundt egne produkt og egen TV-serie “Fjorden Cowboys.

Høyt spill på Farmen kjendis!

Hvem av de kjendisene som er igjen på den vakre gården, Finnsvika gård, ved Halden, som ble pusset opp for flere millioner kroner før den be brukt til innspillingen av den originale Farmen, høsten 2016, når finalen sendes, får vi bare vente å se.

TV er et sterkt medium og gjennom en hel rekke sendinger flere ganger i uken, kommer vi under huden på deltagerne, sakte, men sikkert. Det er dog den enkelte deltagers egeninnsats på Farmen, som gir seerne grobunn i om nordmenn som ser på, ønsker å trykke enkelte deltagere til sitt bryst, eller ei.

Har du plukket ut din favoritt, som du ønsker å se vinne Farmen kjendis?

HER er søknadsskjema for Farmen 2018! 

Kilde: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest