Mange får en ekstra kribling i kroppen når sola stiger høyere på himmelen. Kåt? Vi bruker stadig mindre klær og vi får fram mer hud, både hos oss selv og på det motsatte kjønn. Mange blir raskere kåte og får større drifter mht sex når temperaturen stiger.

For den som er singel kan det være en utfordring. Knulle-kompiser er et nytt begrep mellom mange unge gutter og jenter, men det er ikke all forunt å ha en venn som kan tilfredsstille seg når behovet kaller. Venner bør vel strengt tatt “brukes” på en annen måte også.

– Er man kåt så kan man hjelpe seg selv. Norske ungdommer er blant de som vet hva som skal til, men tro ikke et sekund at ikke også godt voksne kvinner og menn har sine behov. Single som par bruker sex-leketøy som et krydder i hverdagen. Noe som kan pirre hverandre og som kan gi overraskende resultater i form av fantastiske orgasmer.

– Å være kåt er en av livet gaver, men det alene er ikke nok for de fleste. Jakten på orgasmen kan være forstyrrende, da bør man heller bruke nok tid på hverandre slik at fokuset flyttes på å ha det deilig og kun det. Ordet orgasme er for mange skummelt å lese, og sies ihvertfall ikke. Dessverre er  orgasmen knyttet til tabu og skal helst ikke snakkes om.

Nordmenn har fortsatt nisselua langt ned i øynene når det kommer til å snakke om sex, orgasme og hva som er godt for hverandre, men det er bedring å spore. Heldigvis.

Vargas12.com gir deg muligheten til å bli kjent med deg selv på en ny måte. Her får du råd, tips og vinkler på hvordan du kan oppnå den perfekte orgasme igjen og igjen. Vi har gjort jobben for deg, om du er kvinne eller mann. Disse produktene har orgasme-garanti og du vil bare elske å bruke dem, alene eller sammen med din partner.

Kåt?

Kåt?

GIGLI Layla er en g-punkts vibrator med lavt lydnivå er en hi-tech lekker sak som vet å gjøre jobben. Den bør være med på alle reiser eller ha en viktig plass i arsenalet av sex-leketøy i nattbordskuffen.

– Om du benytter slike leketøy så skal du huske på å legge dem vekk med jevne mellomrom. Leker skal ikke være en erstatning for din partner, men et substitutt. De fleste-sex-leketøy kan brukes sammen med den du deler seng med, eller alene. Men alt til sin tid. Ikke gjør det til en vane at dere alltid må ha med en eller flere leker.

Å være Kåt og klar er et av livet deiligste øyeblikk, de fleste å gjøre seg nytte av den settingen.

Tenning og kåthet er individuelle følelser. Det som er best for deg trenger ikke å tenne en annen. Det du oppnår klimaks med kan være direkte «turn off» for andre. Derfor blir det usaklig å kaste terninger på produkter som vi kommenterer.

Du må bare finne din favoritt!

Ikke ha plikt-sex med din partner, men sørg heller for at begge kommer i den rette steningen ved å snakke hva som tenner hverandre og hvordan du vil ha det. Gi hverandre komplimenter og kjærtegn, da går det meste av seg selv.

I tiden som kommer vil du få presentert en rekke gode produkter som passer til alle på denne bloggen. Du må bare vite hva som skal til for at du kommer- da vet du også hva som passer deg best. Noen kommer ved stimulering av klitoris, andre  må ha vaginal stimuli enten samtidig eller i stedet for. Dette er svært individuelt og er like normalt uansett hva man liker.

Noen kvinner har den gaven” at de kan ejakulere ved stimulering av g-punktet. Da får de det som kaller en sprutorgasme.

– De fleste kvinner kan ejakulere fra over tretti små kanaler, og gjøre det gjentatte ganger under seksuell stimulering. Fra to svampaktige kjertler finnes et nett av små kanaler som leder kjønnsvæsken ut i urinrøret. Det er disse kjertlene og det svampeaktige vevet rundt urinrøret (G-punktet) som svulmer opp ved stimulering.

Til tross for at tisse-leker mellom aktive partnere er svært utbredt som en egen fetisj også i Norge, så er altså vesken som kommer ved ejakulering, ikke urin. Vesken er ofte både klar og luktfri.

– For å oppnå dette er en G-punkts vibrator det beste verktøy, men det gir ingen garanti for å lykkes med å ejakulere. Noen lykkes, andre ikke. Du må bare prøve deg fram. Ved å få hjelp av en partner er dett lettere å fokusere på nytelse enn det tekniske får å lykkes. Husk at sex skal først og fremst være deilig og alltid frivillig.

Du skal si nei når du ikke har lyst. Alltid.

Kilde og Foto: Erotikknett.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Alle unner Liverpool Premier League- tittelen!

Liverpool vs Chelsea 27. april er den viktigste kampen i moderne tid, spesielt for Liverpool. José Mourinho har erklært denne...

Lukk