Nysgjerrig? Søker du på nakenhet? Hvorfor er det noe så naturlig som rumper og nakenhet det vi klikker mest etter på Internett?

Sex kommer også høyt oppe på listen over hvilke ord nordmenn skriver mest på Google, Bing og i Kvasir.

Årsaken må være at vi er notorisk nysgjerrig, kanskje mest på nakne mennesker kan det se ut til.

Beviset for at fenomenet “Naking” er så utbredt og populært i Norge. Trender i tiden får opp mange forskjellige søkeord. Lanseres det en ny iPhone f.eks, vil dette få utslag i søkermotor-trenden akkurat de dagene og ukene dette pågår.

– Sex, nakenhet, porno og annet som går under kategorien dyneløfting, går aldri av moten og er alltid høyt oppe på listene over hva det søkes etter på Internett. Kjendiser som Justin Bieber, Lady Gaga og tidligere var David Beckham svært populær på de store søkemotorene.

Hud selger, jo mer sexy, jo større sjanse for at du klikker, ikke sant?

Nysgjerrig? Søker du på nakenhet?

– Dessverre så er det en trend blant unge norske jenter og gutter som er så opptatt av oppmerksomhet og bekreftelse, at de legger ut nakenbilder av seg selv i håp om å bli “oppdaget”. De vet at nakenhet er populært og at det kan være veien å gå for å en bedre status i flokken. Ofte ender det med at de angrer seg og vil ha bildene fjernet.

– Nakne kropper og dets like, er ofte de ordene unge gutter og jenter søker etter når de har PC´n alene på rommet for første gang og skal virkelige kaste seg ut i Cyper-verdens skjulte skatter på world wide web. Foreldrene deres har selvsagt ikke slike tanker om sine håpefulle.

– Nakne kropper er kommet for å bli, det er liten tvil om at det er populære søkeord også langt inn i framtiden, men trender kommer og går. Kanskje er det andre og mer naturlige kropper med cellulitter, valker, hårete armhuler og kvisete ansikter som tar over på sikt?

Gjør deg selv en tjeneste, ikke legg ut bilder av deg selv som du ikke kan stå inne for eller som ikke tåler dagens lys om noen år. Tenk deg godt om før du velger å kle av deg foran en fotograf. “Naking” derimot, det er kult.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
IDOL 2016 – En av dommerne nominert til viktig pris

Smellvakre Ina Wroldsen (31) er nominert til BRITAwards, en svært prestisjetung artist- og låtskriverpris. Artisten fra Drammen har som kjent...

Lukk