For noen er det som forbindes med analsex synonymt med homofili og er med det et tabubelagt tema som det helst ikke skal snakkes særlig om. Så feil kan man altså ta. Slik er det ikke for alle, verken kvinner eller menn. Heldigvis.

Noen kvinner har større nytelse av å bli penetrert analt enn vaginalt. De oppnår med andre ord orgasme med anal-stimuli, ved klitoris stimuli, oppnår de fleste kvinner orgasme, men langt færre ved bare vanlig samleie.

Menn har også begynt å oppdage anale-gleder i langt større grad enn før. Det kan man se på salgstall fra sex-leketøy forretninger som selger but-blug, dildoer og andre anal-stimulerende produkter beregnet for menn.

Linda Jim Dokken Bilde 20Foto: Copyright Jim Dokken

Heldigvis har menn begynt å forstå gleden av analsex uten å måtte få stemplet homo i pannen. Det har som sagt ingen relevans. Man kan selvsagt være ekte heterofil og elske analsex om man er kvinne eller mann, så langt har vi endelig kommet i Norge.

– Kvinner har i generasjoner hatt stor glede av det å få stimulert sitt «anale- G-punkt» med dertil fantastiske orgasmer. Kloke kvinner forteller sin partner om denne gleden og par med respekt for hverandres nytelse, lærer opp hverandre i hvordan dette gjøres på hverandre. Kåte kvinner som kommer og kommer ved anal-stimuli trenger strengt tatt ikke si så mye om hvor deilige hun har det, hun er et levende bevis på hva som skal til, det lærer menn av.

I samtlige nettbutikker i Norge som selger artikler for voksen-lek, finnes det mange produkter i alle størrelser og fasonger for han og henne. Hun elsker analsex og fortjener det hver eneste gang. Når han ber om samme behandling bør han selvfølgelig få prøve, men man må begynne forsiktig, menns smerteterskel kan i noen tilfeller være lavere for menn enn kvinner.

Noen kvinner og helt sikkert en rekke menn vil ikke ha glede av analsex av forskjellige årsaker, men med god teknikk, masse glidemiddel og riktig stemning er det stadig flere som oppdager den «ekte» orgasmen via anale gleder. Er det verdt et forsøk?

Sex skal være godt for alle involverte, ved å utforske seg selv og andre, ved å strekke grenser og prøve ut nye ting- kan en ny verden av nytelse tre fram i lyset, til stor glede for både kvinner og menn.

Snart er det vår og sevjen stiger, da er det dumt å være alene. Finn deg en kjæreste og nyte livet med. Det er verdt det.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Det sterkeste kjønn- kommer på TV2!

Kvinner møter menn, hvem er det sterkeste kjønn? En TV2 produksjon som kan gi oss noen svar. Fra en villa...

Hayley Hasselhoff er datter av faren sin- nå Plus Size modell

Flotte Hayley (21) er datter av David og Pamela Bach, skuespiller som sin far og den yngste av to søstre....

Lukk