Hun skal ha former, frodige former, som en timeglassfigur. Sånn som Kate Winslet eller Kim Kardashian. Frodig rumpe, byste og gjerne litt lår. Han vet hva han vil ha når han er på sjekkeren. Damer med mye former har gjennom alle tider vært foretrukket av mange menn – verden over.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Kjærlighet

Kvinner vil ha høye menn, gjerne over 185 cm, gjerne med muskler, six pack og god inntekt. Mange kvinner velger vekk lave menn – helt bevisst. Derfor er det overflod av lave, barnløse menn i Norge, med lav inntekt.

Om hun har høyere utdanning selv, velger hun sjeldent en partner som har dårligere utdanning eller lavere inntekt enn seg selv. Slik velger kvinner og menn sine partnere. Enten de er heterofile, lesbiske eller homofile.

Les også: Bør vi ta bedre vare på mannen?

Det vil si, hva kvinner leter etter hos kvinner og hva menn ser etter hos andre menn, har vi lite belegg for å vite noe om. Vi kjenner best til de heterofile valgene, må innrømmes. Men vi tror at kvinner som søker kvinner, leter etter motsatsen til seg selv. Og at menn ønsker mannlige partnere som har noe å tilby som de mangler i livet.

Fellesnevner for alle som er søkende etter en partner og kjæreste, er savnet etter kjærlighet, tilhørighet og noen å elske. Noen å bli elsket av. For kjærligheten kjenner verken kjønn, alder, religion eller hudfarve. Kjærlighet er noe mennesker opplever som noe større enn seg selv. Noe ekte og fantastisk på samme tid.

Kjærlighetens veier er uransakelig, er en velkjent floskel vi liker å bruke. Fordi den er så dekkende.

Når du er fylt av kjærlige følelser, legger du mindre vekt på forskjeller mellom deg selv og andre mennesker. Din evne til å se andre – å helhjertet virkelig se dem – åpnes. Kjærlighet kan gi deg en nesten håndfast følelse av å være ett med noe langt større enn deg selv.

Psykologisk.no
Hun skal ha former
Hun skal ha former

Kvinnen på bildet er laget av kunstig intelligens og finnes ikke på ordentlig Foto: AiArtista fra Pixabay

Sex

Så er jo ikke verden helt perfekt heller da. Noen velger å se vekk i fra kjærligheten, men vil ha partnere, gjerne fler, også av samme kjønn. Bare for sex og ikke særlig mer enn det. Er det merkelig? Vel, get use to it.

Les også: Slik varer forholdet ditt, lenge

Det er slik de unge lever i dag. Også endel voksne liker det på den måten.

Noen har friends with benefits, altså venner med fordeler. Venner de kan ha sex med, uten andre konsekvenser enn at begge setter pris på det. Problemer oppstår jo om man velger en slik livsstil med en fast partner. Altså er utro. Det er ikke særlig sjarmerende.

Om man velger å leve i et åpent forhold, der begge går ut i verden og lever etter en slik livsstil – med partnerens velsignelse. Altså at man har hver sin elsker, alene eller sammen, så er saken noe annet. Sex for sexens skyld er nok uansett for spesielt interesserte og noe man ikke kan leve særlig lykkelig med – tror vi.

Valgets kval

Kvinner og menn har denne egenskapen, å finne hverandre enten de har ring på fingeren, er i et partnerskap eller ikke. Og nå, går vi mot julebordsesong. Høytiden for utro kvinner og menn som jakter spenning, oppmerksomhet og lidenskapelig sex – er i anmarsj.

Om bare sex er viktig, er ikke utseende førsteprioritet. Både for kvinner og menn kan forventningene om frodige sexy damer, eller høye, rike menn forsvinne. Bare man finner noen å knulle – før natten er over. Kjenner du deg igjen?

Skal du lykkes med å finne en partner, som i et fast forhold, må du legge en god plan.

Kanskje senke kravene til et realistisk nivå og by på deg selv. Vær ærlig og “bjuda” på alle dine beste sider. Samtidig være klar på hva du vil – slik at du ikke framstår desperat. Det er også lite sjarmerende. 

Sannsynligheten er størst for at du lykkes med å finne den rette, online. Ved å la en seriøs profil på et ekte nettsted som gir deg muligheten, uten å bli lurt. Dessverre finnes det falske profiler over alt. Vær på vakt og ikke gå videre i samtalen om penger blir et tema.

Valgets kval for deg endrer seg gjennom døgnet. Kanskje er det best å være alene noen dager og måneder til?

Vargas

Pin It on Pinterest