Moderne teknologi gir oss som kjent enorme muligheter. Det er det stadig flere som ser sitt  snitt til å gjøre seg styrtrike på. En husmor fra Storbritannia feks, har skrevet en gullkantet avtale med forlags-giganten Random House i USA, som skal gi ut hennes erotiske elektroniske-bøker.

Bøker du bestiller og leser på nettet ganske enkelt.

Forfatteren av bøkene om Ana og Grey er en engelsk tobarnsmor som går under pseudonymet E.L James kommer til å bli en rik kvinne fordi det amerikanske e-bok markedet er en ny gullgruve som ser ut til å vokse inn i himmelen.

– Norske forlag ser med skepsis på dette tilbudet, spesielt mht erotiske e-bøker.

Informasjonssjef Bjarne Buset i Gyldendal tror ikke de store forlagene vil begi seg inn på erotikk med det første.  Vårt syn er at det er en hårfin grense mellom erotikk og porno, vi ser at det er penger å tjene her, men denne sjangeren har tradisjonelt ikke vært noe som norske forlag har brydd seg med.

I Norge er vi vant til sex-noveller fra magasiner og pocket-bøker i fra mindre seriøse kiosker og bensinstasjoner som velger å sette slike magasiner bak en sort plastkant, for syns skyld.

– De fleste nordmenn velger heller å surfe etter seksuell stimuli på nettet enn å la fantasien få ta overhånd i form av bøker uten bilder, eller på e-bøker. Enda magasinet «Cupido» fortsatt lever i beste velgående. Bladet til alle nordmenn for kåthet og glede som kjent.

«Fifty Shades of Grey» er en erotisk ladet fortelling om den unge, naive studenten Anas seksuelle oppvåkning i møte med den mystiske forretningsmannen Christian Grey.

Boka har skutt helt til topps på bestselgerlisten til New York Times, uten nevneverdig markedsføring. og de to oppfølgerbøkene om Anas kompliserte forhold til Grey, ligger på henholdsvis 15. og 21. plass.

Er du åpen for å prøve ut e-bøker av erotisk karakter om du får muligheten?

 

Vargas

 

Kilde

 

NRK.no

 

 
Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Syria- byen Homs opplever terroren 22.juli hver eneste dag

  Syria opplever den samme terroren som Norge opplevde 22. juli 2011 hver dag. I byen "Homs" ble ble det kjent...

2085825.html

  /2085825.html>

Lukk