Hva er det første du ser på hos en kvinne? Menn har begjært kvinner i mange tusen år. Slik vill det alltid være. For lenge siden hadde ikke kvinner så mye de skulle ha sagt, hun kunne være glad for om hun fikk beholde livet når mannen var ferdig med henne.

Dessverre er det slik for mange kvinner noen steder i verden fortsatt. 

– Vestlige kvinner derimot er selvstendige og bestemmer det meste selv, også hvilken partner hun vil ha. Menn har sett på kvinner helt siden tidenes morgen og han vil fortsette å se. Hva han ser etter? Han ser etter ting det som tenner han mest, kanskje en frodig rumpe, kraftige lår, pene øyne, store pupper og et pent smil.

Smaken er så forskjellig. Noen menn vil helst ha en kvinne med six-pack og muskler i ben og armer, noen liker de små og nette, andre vil ha timeglassfigur. Andre igjen foretrekker den mer frodige utgaven.

Hva er det første du ser på hos en kvinne?
Foto: Copyright Jim Dokken

– Når en mann gir sin fulle oppmerksomhet til en kvinne, så gir dette mye makt over han. For at han skal gå med på dette, må han ha tillit til henne. Tillit er for mannen kanskje den viktigste gaven han kan gi henne, ihvertfall i en manns perspektiv.

Hva er det første du ser på hos en kvinne?

– Det handler om å skape trygghet og forutsigbarhet, noe alle i et forhold setter pris på. I et hvert forhold er ærlighet viktig, forholdet kan settes på prøve, men når alt kommer til alt. Ærligheten vinner, du bør alltid vise at du er til å stole på, det styrker forholdet.

Nå er det ikke bare utseende som teller for hvordan mannen finner sin utkårede.

– Hvilken stil har hun, hvilke klær går hun i, vet hun å pynte seg i de rette anledninger? Er hun snill, styrer hun sin økonomi, er hun opptatt av sin familie, er hun kunnskapsrik, er hun trofast og vil hun ha barn? Når man møter den man tror er den rette er det utrolig mange spørsmål som dukker opp.

Utseende er viktig, men ikke la det alene bli avgjørende for hvordan du plukker din livsledsager.

Hva er det første du ser etter hos en kvinne?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Den viktigste person i ditt liv er din mor

Alle mennesker på kloden har en ting felles, vi har eller har hatt en mor. Din mor er sannsynligvis den...

Lukk