Hva er det som avgjør hva som er sexy og ikke? Jessica Alba (32) De fleste synes nok at den flotte amerikanske skuespilleren Jessica Alba er sexy. Hun er flere ganger kåret til både det ene og andre flottest, vakrest og mest sexy. Flott og trivelig for henne selvsagt, men det er ikke så mange som ser ut som Alba. De fleste mennesker på kloden har noen skavanker vi ikke er spesielt fornøyd med.

– Kan en vanlig mann i 50 årene være sexy for andre enn sin kone? Sier kona bekreftende ja til spørsmålet om hun synes han er sexy fordi hun er glad i han og ikke vil at han skal bli skuffet? Sjansen er jo overhengende for at mannen på 50 år ikke er spesielt sexy. Eller kan en mann på i satt alder, så absolutt være like sexy som en på 40 år?

Hva er det som avgjør hva som er sexy og ikke?
Hva er det som avgjør hva som er sexy og ikke?

Menn har sin måte å se det på det som er sexy. Kvinner ser etter helt andre referanser. Høyde, hårfarve og store hender er viktig for mange kvinner. Har han arr og lukter ofte stramt trekker det kraftig opp for noen. Om han har brutt loven en rekke ganger er det absolutt tommel opp.

Hva er det som avgjør hva som er sexy og ikke?

Menn liker kvinner med former, de skal helst være Marilyn Monroe «Lock a like», med frodige rumpe og store pupper. Ikke alle, men mange menn liker slike kvinner. Som en heller, Jessica Rabitt, enn en, Jessica Alba, om man vil.

– Menn er veldig enkle når de skal beskrive hva som er sexy. I hvert fall heterofile menn. Da er det ikke så viktig med personlighet, men nesten uten unntak utseende, smil, øyne og altså formene. Puppene kommer kanskje foran det meste, men å påstå noe slik setter menn veldig å bås som sex-fikserte idioter, og det stemmer nok ikke helt.

Hva er det som avgjør hva som er sexy og ikke?

 – Marthe Borge f.eks er kanskje Norges mest sexy blogger, men det er ikke så viktig for henne å bruke det på bloggen sin. Skjønt det vet ikke vi noe om da vi ennå ikke har blitt kjent med den smellvakre jenta. Poenget er at hun framstår ikke som å bruke sitt utseende bevisst, til tross for å være både sexy, elegante og vakker.

Andre bloggere, kjendiser, modeller og skuespillere bruker sitt utseende bevisst i sine karrièrer og virke nettopp for å få den ønskede tilbakemeldingen om at det er bra.

Mange kvinner setter mer pris på en mann med fornuftig holdning til penger, at han kan bidra med hus, barn og middag, enn at han ser ut som en gresk Gud. Holdningene til utseende og hva som er sexy og ikke, finnes det ikke noe klart svar på. Kvinner har som sagt andre holdepunkter, men bør vi ikke være flinkere til å gi komplimenter?

Bør ikke kvinner også være villig til å si til en annen kvinne som f.eks en venninne at hun er sexy om hun mener det? Kan en mann si det til en kompis, at han er sexy om han synes det? Neppe. Da kan det bli bråk og de er plutselig ikke så gode venner lengre.

Hva mener du er sexy og ikke?

Foto: Flickr/ cute sexy girls in bikini pics/ 8bitsboy (Gregory Talon)Jimmy Tyler

Vargas

Hva er det som avgjør hva som er sexy og ikke?

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nominasjoner til Oscar 2014-Gravity kan bli vinneren

Oscar- nominasjonene er alltid like spennende og det som var svært gledelig når vi fikk bekreftet det som vi skrev...

Norske idrettsutøvere dopet?

Den siste tids utvikling i idretten har ikke handlet om resultater, men om doping rundt norske idrettsmenn og kvinner. Tidligere...

Lukk