Hva er din mentale alder? Alder er bare et tall, ikke sant? Hvordan man føler seg er jo viktigst. At man faktisk føler seg ung til sinns, yngre enn man faktisk er og sprek og sporty for alderen; ikke minst. Kjenner du deg igjen?

Jo eldre man blir er nemlig den mentale alderen viktigere enn fødselsåret.

Peter Pan

Du kjenner kanskje noen menn du også, som nekter å bli spesielt mye eldre enn noen og tyve, til tross for at de har passert både tretti, førti og femti? Disse har en et syndrom, som faktisk finnes. Nemlig Peter Pan-syndromet. Hva er din mentale alder?

Ofte blant menn som fornekter sin faktisk alder, men som gjør det samme de gjorde da de var tjueto. Ser på attenåringer, lytter til NRKmp3 og handler siste mote på nettet. Og tror de er guds gave til alle kvinner med pupper, uansett alder. Hva er din mentale alder?

Din mentale alder?

Din mentale alder, om du er kvinne eller mann; er viktig for den enkelte. Kanskje har man det bedre med seg selv ved å være ung til sinns og ikke bry seg så hardt om at man faktisk blir eldre med årene. Man modnes, blir klokere og tryggere på seg selv og får med det en større selvtillit som var helt fraværende da man var ung.

Dette kan åpenbart brukes til sin egen fordel på mange måter, både i jobb-sammenheng, men også privat.

Hvor ofte har man ikke lest og hørt om modne kvinner, så kalte MILF, som får yngre menn på kroken fordi kjemien passer dem vel? Også eldre menn kan ofte skaffe seg en langt yngre venninne, men det har ikke så mye med selvtillit og trygget å gjøre, men penger.

Aldersforskjell

Aldersforskjell generelt behøver ikke å bety stort. Kjærligheten kjenner ingen alder. Det er når spesielt menn; ikke tar til seg tidens tann, sporene alle andre ser, det begynner å bli pinlig. Spesielt for ham. Som meislet ut i stadig større furer, rynker og den markerte gråfargen i den stadig tynnere manken, og den voksende magen som aldri vil forsvinne.

Heldigvis er bare alder et tall. En fødselsdato som slett ikke har noen betydning. Før det er for sent.

Vargas

Pin It on Pinterest