For 20 år siden fantes Internettet, men ikke Facebook, Twitter, Blogging, Iphone, Ipad,Ipod, og bærbare pcer kostet fra 25 kr og oppover sånn ca.

Jeg vet ikke hvordan verden vil utvikle seg på IT fronten, men en ting er veldig sannsynlig, og det er at alt som er in nå er gammeldags og ute om ca 20 år. Ungdom i Norge i 2010 har vel alt de tregner, av pc, mobil, Ipod, Playstation både 2 og tre. Vi kaster flere tonn med utraderte mobiltelefoner, og vi bytter laptop ca hvert tredje/ fjerde år i snitt tipper jeg.

Hvilken retning tar det? Vil det være land som Norge og Sverige som tar over teknolig makten? Eller kommer India mer på banen? Indiske it eksperter er blant de beste i verden og flytter til Storbritania eller USA for å jobbe der, pga langt bedre betalingsvilkår. Dette tapper India for de beste og sliter derfor mer enn hvis de fleste ble værende i landet for å få dette på fote igjen.

Det framtidige IT markedet vil nok være noe helt annet enn det vi ser i dag, og mobil telefoner, vil nok være mer en pc som kan brukes til det meste, ikke bare å ringe med. I 2020 er det sikkert noe som ligner på facebook fortsatt, men med mer avansert framgangsmåte og teknologi.

Er man tidlig ute på å utvikle nye produkter for masse produksjon i framtiden så har man skutt gullfuglene…

Kanskje vi går rundt med propp i øret alle mann, med pc skjermen bygd inn i skallen et sted….

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Middagstips!

Vet du ikke hva du skal ha til middag, så er hjelpen her! Hvorfor ikke lag et skikkelig deilig fiske...

Lukk