Jeg blir veldig glad av å se på mennesker som er blide, glade og lykkelige! Hva gjør deg glad?

Det er mange som sier at det å gi gjør meg glad, og det er jeg veldig enig i. Spesielt å gi noe til noen man er glad i. Se glade forventningsfulle barneøyne på julaften eller andre gladdager, varmer alltid et forelder hjerte!

Man kan også bli glad av god musikk, en god film eller et godt måltid. Å spille min favoritt musikk gjør meg glad, men det varier så veldig til hvilken setting man er i. Er det sent på kveld så passer det ikke inn med gitar soloene til Judas Priest, da heller en nydelig balade av selveste Andrea Bocelli.

Men på ettermiddagen, mens man lager mat, gjør rent eller luker i blomsterbeddene, da kan jeg gått bare sett på » the vioce» og smelle på volumet på fult.

Det er liksom tiden som avgjør. Og det å være glad ofte gjør at man holder seg frisk, tror jeg. Går man og depper og klager, syter og gnåler så gjør det noe med både deg selv og de rundt deg. Det blir dårlig stemning av sånt, så det kan du i grunnen bare slutte med.

Smil og vær glad, så kommer alt til å gå bra, ha en positiv innstilling til livet! SMIL!:)

Dessuten så er det helt gratis å gi et smil!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
005

004

Lukk