Kan det være måten hun går på som gjør henne til et syn det er verdt å nyte? Eller kanskje måten hun snakker på, bruker munnen på den sensuelle måten bare hun kan? Norske kvinner er kanskje de vakreste i verden, bare slått av de svenske. Heldigvis kommer mange av disse til Norge. 

– Noen kvinner og noen få menn liker ikke at det snakkes eller skrives om sexy mennesker, spesielt kvinner. Det er diskriminerende, det setter kvinner i bås og setter fokus på de feile tingene hos kvinner. Kvinner er så mye mer enn et sex-objekt. Selvsagt er de det, men de aller fleste norske kvinner, eller kvinner som bor i Norge er fantastisk flotte, hvorfor skal det ikke være lov å hylle de som nettopp det?

Når kvinner ikke lenger vet hva de skal si eller gjøre, kler de av seg, og det er sannsynligvis det beste de kan gjøre.

Utseende har betydning for oss, men det burde være fokus på den normale kroppen i langt større grad. Vanlig kvinner og menn har en vanlig kropp, og det flest helt vanlige mennesker, de burde ha fått sine kropper avbildet i blader og magasiner på lik linje med modellene.

Kanskje ville det også ha tatt fokus bort i fra kroppsfikseringen og slankehysteriet som rir oss som en mare, over det ganske land.

Foto: Copyright Morten Pettersen


– Noen menn ønsker at kvinnene skal ha timeglass-figur, stor byste, skikkelige hofter og en bred rumpe. Helt i mot alle normer for hva som er aktuelt og inn i tiden. Media og sosiale medier bør ta noe av skylden for at man har mistet helt fotfeste på hvordan folk flest bør se ut.

– En vanlig kropp med valker og sellulitter ser man nesten aldri. Nei, det skal være smal midje, silikonpupp og six-pack på hele gjengen. Så feil har samfunnet blitt. For å ikke spore helt av så må vi inn på de sexy kvinnene igjen. Noen menn synes selvsagt at silikon er topp, men det er ofte de yngre som ikke vet bedre.

En frodig kvinne med valker kan også være sexy for mange. Noen menn ser helst at hans kvinne skal ha litt å ta i, gjerne både rumpe og lår. Hvorfor er det ikke langt mer fokus på de kvinnene med noen kilo ekstra på kroppen? De er jo ofte verdt et skue.

Vi som er litt over konfirmasjonsalder ønsker oss kvinner med ben i nesa, vett i pannen, egne meninger og naturlige pupper, litt over en håndfull. Hva er feil med det? Ekte vare vil alltid slå «plastikk-fantastic.»

Så kom med det?

Hva gjør en kvinne sexy? Den røde leppestiften, de hvite tennene, smilet, øynene eller helheten?

Smaken er jo som kjent delt, men husk å si det når du møter henne. «Du verden så sexy du er!» Du kan risikere å få deg en på kjeften fordi det kan oppfattes som om du prøver deg på noe du ikke burde.

Til de det måtte angå, på denne nettsiden finner du et lite knippe sexy kvinner, er det ikke vakkert?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VM- i Friidrett- Juksemakere deltar?

24. mars 2007 ble det avgjort. Moskva skulle få VM i friidrett 2013. Nå er dagen kommet. Hvordan så verden...

Kast alle gode ernæringsråd på båten vær stolt av deg selv!

Vi kjenner til kroppshysteriet, slankehysteriet og fikseringen på den perfekte kroppen. Husk at du må være et gjennomsnittsmenneske som ikke...

Lukk