Linnéa Myhre har etterhvert blitt et kjent navn. Moldejenta har 70.000 lesere ukentlig på bloggen sin “Alt du vet er feil”, og preget diverse avisforsider, nettsider og magasiner de siste årene. Nylig ble hun også kåret til Norges mest sexy kvinne av bladet Mann.

Det er ikke så vanskelig å skjønne at den vakre 21 åringen sliter når man ser serien NRK viser på P3.no

Hennes kollega Andeas Øverland i radioprogrammet «pop-salongen» på P3- der Linnéa var programleder en periode er villig til å prøve å hjelpe sin venn ut av mørket.

– Selvsagt skal det langt mer enn danskebåt-tur og koseprat til for å gjøre psykisk syke mennesker frisk. Allikevel er Linnéas sykdom noe mange jenter kan kjenne seg igjen i. Spiseforstyrrelser er en alvorlig utfordring for jenter og gutter i tenårene, i så måte gir Molde jenta sykdommen et ansikt med å stå fram som hun gjør i serien på P3 som er kalt «La Linnéa leve».

http://p3.no/linnea-leve-episode-1/

Sinna-bloggeren ble nylig kåret til Norges mest sexy kvinne av manne-bladet MANN.

En avgjørelse jeg støtter fult ut. Linnéa er fantastisk fotogen, med vakre øyne og flott hår, hun vært på førstesiden i flere magasiner gjennom de siste årene. Hun er lang og tynn som en hvilken som helst modell. Mange jenter kunne gjerne tenkt seg å sett ut som Linnéa Myhre kan jeg tenke meg.

– Bloggen hennes er meget populær, sannsynligvis pga hennes ærlige, direkte og litt rappkjeftet stil. Hun legger ingen ting i mellom og kaller en spade for en spade. I intervjuet med manne-bladet sier romsdalingen at hun har prestasjonsangst for å skrive, hun liker ikke å være sosial og vil heller sove enn å være sammen med andre mennesker.

Hva kan gjøres for å hjelpe Linnéa ut av depresjonen?

Psykolog har ikke hjulpet, og Andreas Øverland skal vel ikke ha så veldig mye ros til tross for innsatsen, for å ha fått topp bloggeren ut av den mørke sinnstemningen.

Det vondt å se at en frisk og vakker 21 årig jente slite så voldsomt som Linnéa Myhre gjør.  Jeg er stor fan og skulle ønske jeg kunne ha hjulpet henne opp og fram. Hun er en suksessrik blogger, har et utseendet mange kunne drepe for, så det skulle være rom for å være både blid og optimistisk.

For den som er frisk til sinns vel og merke.

 

Linneá Myhre (21) Foto: http://www.flickr.com/photos/lisalindoe/

Dessverre så er hun ikke alene. Mange unge jenter og gutter har både mange utfordringer hver eneste dag, og mentale problemer.Dette kan ende med spiseforstyrrelse, selvskading og i verstefall selvmord.

Satsingen på å styrke psykisk helsevern i Norge har vært fraværende lenge. Hadde satsingen vært etter behovet ville Linnéa og andre fått den behandlingen som kunne forbedret hverdagen for svært mange unge mennesker i dette landet.

Stå på Linnéa, vi er mange som følger deg og tenker på deg, om du finner litt trøst i det så er det flott!

 

 

 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Big Brother finale hvem vinner?

  Foto: TV2.no Jeg var rimelig sikker på at det var Joacim som skulle vinne da han var blant de...

Vent med å kjøre bil dagen etter julebordet

Alkoholen henger i kroppen mye lengre enn man skulle tro. Spesielt etter julebordet der man kanskje begynner å drikke alkohol...

Lukk