Jeg ler av veldig mye forskjellig. Hva får deg til å sett opp latterdøren? Jeg ler veldig av nytt på nytt på NRK. Jeg ler av radioreseptionen på NRK P3. Og jeg ler veldig av Mr. Bean. Men jeg kan le masse av unger som sier noe spontant, eller som gjør dumme ting.

Humor kan være så mangt. Det finnes svart humor som kan ha en alvorlig undertone med alvorlig tema som død og vold, men allikevel er morsomt.  Humor kan virke mot det meste, og de fleste damer har humor høyt oppe på listen over egenskaper drømmemannen må ha. Og er du morsom, og er flink til å bruke det til din fordel, ja da kan du virkelig nå langt her i livet.

Norges morsomste mann etter min mening er Stand Up komiker og NRK program leder Dgfinn Lyngbø, og når man er inne på Norges morsomste så er ikke kona hans så veldig langt bak heller, nydelige Pernille Sørensen. Humorfilmer må det være vanskelig å lage, fordi humor er så komplekst, og en genre som har så enormt vidt spekter.

jeg husker godt da jeg lo på meg mage vondt. Det var midt i filmen BIG, med Tom Hanks. Husker du den, da han ønsket at han ble stor, så var plutselig ungen i en voksen manns krop? Etter å ha kjøpt lodd av en sånn ønskemaskin man har på tivoli. Så var han bedt i fint selskap, og spiste noe han absolutt ikke burde, og prøvde å fjerne det hele med å dytte en diger serviett inn i munnen. He he he. Morsomt!

Men det som jeg vet mange liker og som er en av mine favoritter, er når man viser videoer av små unger, som holder på å sovne ned i matfatet, eller skvetter av sitt eget speilbilde. American Home Videos er morsomt å få med seg. Og «hjemme alene» karen som står og kaster murstein i ansiktet på kjeltringene er ubetalelig.

Humor er bra for kropp og sjel, le masse og kanskje det viktigste, tørr å le av deg selv…

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Flere ungdommer kommer til å dø

   Flere ungdommer kommer til å bli drept i trafikken også i framtiden- Mange er på veiene, og veiene  i Norge er...

José Mourinho til Real Madrid

Men når er det ikke så mange som vet.  - Det som er skrevet om at jeg har en fot...

Lukk