Nordmenn er hekta på å ta bilder. Helst av selg selv, med minst mulig tekstiler. Naking, planking, blotting, nei det er kanskje ikke lov. Uansett, vi tar fler bilder av oss selv enn noen gang. 

Noen går så langt at de velger å sende nakenbilder av seg selv til andre i håp om å oppmerksomhet, anerkjennelse, heder og ære. De fleste får vel når sant skal sies en finger opp i ansiktet tilbake.

– Hva er det som får tilsynelatende oppegående mennesker til å tro at det er løsningen? Å vrenge av seg trusa og flekke ræva til kamera. Eller en velfrisert «snopp» rett i været for den som heller tror det er tingen å sende på MMS, eller andre sosiale medier?

Kvinner er ikke det spor bedre enn menn.

Kvinner elsker jo som kjent å bli behandlet som kvinne i boken fra E. L James. Fastbundet og dominert etter alle kunstens regler.

Mon tro om ikke den norske moderne kvinne er den største «ulv i fåre-klær» noen gang.

Media er med på å skape overskrifter, ofte med sex eller nakenhet som overskrift, selvsagt for å gjøre deg og meg nysgjerrig på innholdet. Om det er TV, magasiner, aviser eller blader. Sex og nakenhet er mer pop enn noen gang, vi kan ikke få nok ser det ut til.

Nettopp derfor er knulle-tv som i Paradise Hotel, kommet for å bli.

Foto: 30 dagerblogg.no

Jeg har lyst til å dele et blogginnlegg fra min gode blogg-venn Stine som skrev dette passende innlegget: http://www.stinemoor.com/syke-sex-fetisjer/ 

Satt på spissen så vil mange kvinner ha en mann som gjør det meste i hjemmet, i sengen og på kjøkkenet. I tillegg til å ha nok penger så hun kan kjøpe seg det hun vil.

– Norske unge piker tror dette er et naturlig krav, modne norske kvinner har funnet ut at det er nettopp det de vil ha. Alt på en gang. Om mulig pikk og kuse samtidig.

– Norske kvinner framstår som noen kåte grådige beist, som vil ha sex med alle som har puls. Ser man på salgstallene til «Shades of Grey» bøkene og salget av sex-leketøy så er norske kvinner i verdenstoppen når det kommer til interesse for sex.

– Butikkene som selger sex-leketøy har aldri hatt større interesse og omsetning enn nå. Det er en kjent sak at folk bruker stadig større summer på flere og dyrere voksenleker som ofte er rettet inn mot fetisjer som sadomasochisme og dominans.

Norske kvinner er vakre, sexy og selvsikker, det vises på deres handlemønster, deres behov for å bli sett, i tillegg har de et behov for action, at det skjer noe spennende i livet deres.

– Å være sex-slave for en kveld ser ut til å være bare helt fantastisk. Mulig det er slik det skal framstilles, men i boken «Hemmelige Rom» av Spitznogle kommer det fram overraskende våte fantasier fra et gjennomsnitt av norske kvinner.

De sender også masse nakenbilder av seg selv…

Hva skal til for at du sender bilder av deg selv, helt naken til fremmede?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Therese Johaug gjør millionbutikk på egen kolleksjon

Norges ski-prinsesse, VM vinner i Holmenkollen på 30 km i 2011, og en av verdens beste skiløpere, Therese Johaug kommer nå...

Justin Bieber med tre priser på American Music Awards

Verdenes største artist i skrivende stund er selvsagt selveste Justin Bieber (18). Denne helgen tok han like godt med seg...

Lukk